5 efektivnih preporuka za dobar seks u dugoj vezi

5 efektivnih preporuka za dobar seks u dugoj vezi
Normalno je da svi ljudi koji su u vezi žele da intimni odnosi budu česti i strastveni.

Ali, obično postaju manje učestali s vremenom i ovo je normalno. Međutim, čak i u dugoj vezi možete imati redovne i strastvene odnose.

Žene koje su u dugim strastenim vezama su sa nama podelile svoja pozitivna iskustva.

1. Rutinski seks

“U vezi smo sedam godina. Ne dopada mi se ideja da seks uvek treba da bude strastven i veseo, kao i činjenica da je seks dužnost. Mi često pokušavamo nove stvari i to je garancija našeg uspeha”, Vera, 30 godina.

2. Fantazirajte

“Komunicirajte, budite otvoreni, napustite zonu udobnosti radi eksperimentisanja. Naravno, ako verujete jedno drugom!” Marina, 29 godina.

3. Neka bude spontano

“Ponekad obučem erotsko donje rublje i bukvalno ga napadam. Nikada ne planiramo seks, ali volimo da budemo bliski. Nekada su naši odnosi bili rutinski, a sada jednostavno uvek želimo jedno drugo”, Jana, 34 godine.

4. Razgovarajte o seksu

“Od samog početka, dogovorili smo se da ne zanemarujemo probleme i razgovaramo često o seksu. Deca, naravno, ponekad poremete naše planove, ali smo seks stavili kao prioritet i nikada na to ne zaboravljamo”, Kristina, 30 godina

5. Ne razmišljate o orgazmu

“Seks – prijatna zabava, ali je važno da se ne misli samo o konačnom cilju, već i o procesu. Mi volimo da budemo veoma blizu, dodirujemo tela, ljubimo se i grlimo… Ako želite da živite dugo vremena sa nekom osobom, morate da uživate u svakom trenutku zajedno”, Maja, 36 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *