7 pitansvaka žena želi da čuje od svog partneraja koja

Svaka žena želi da zna da je čovek sa kim je u vezi zainteresovan za njen život, da želi da je bolje upozna i da sa njim može razgovarati o svim temama.

Imajući ovo na umu, žene su izdvojile sedam pitanja koja najviše vole da čuju od muškaraca. Ovo su jednostavna pitanja koja mogu imati neverovatne efekte na samu vezu.

1. “Ako bi mogla da odabereš da živiš bilo gde na svetu, gde bi to bilo?”

Veoma interesantan razgovor može početi sa ovom temom. Prepustite se fantaziji i putujte po celom svetu kroz svoje misli. Uzbudljivo, ali i romantično.

2. “Šta želiš od života?”

Žena želi da zna da muškarac sa kojim je u vezi ozbiljno razume njen rad i ambicije. Takođe, ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti razgovore o tome šta oboje žele od života.

3. “Kakva si bila kao devojčica?”

Ovo pitanje može odmah izazvati osmeh na licu mnogih žena i skoro ih odmah vratiti u bezbrižne dane detinjstva.

4. “Mogu li da ti pomognem?”

Jedina bolja stvar od čoveka koji pita ženu da li joj može pomoći sa torbama je da nežno uzme torbe iz njene ruke, čak je ne pitajući da li joj treba pomoć.

5. “Gde bi želela da putuješ?”

Sa ovim pitanjem, muškarac pokazuje da ima široke poglede. Takođe se može otkriti da oboje žele da putuju na isto mesto, tako da mogu odmah početi da planiranjem svoje nove, zajedničke avanture.

6. “Koji je poslednji koncert na kojem si bila?”

Žene se slažu da je ovo pitanje mnogo bolje od podrazumevanog “Koju muziku slušaš?” Pitanje koncerta je specifičnije i možete bolje da podelite kakvu muziku volite da slušate.

7. “Kako si?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *