9 stvari koje muškarci traže kod žena njihovih snova

Ljubav se može nazvati posebnom igricom, za koju su vam potrebne određene sposobnosti i taktike.

Mnogi veruju da su žene složenija stvorenja od muškaraca. Međutim, muškarci nisu tako jednostavni kao što se čini na prvi pogled. Ženama će biti od velike pomoći ako znaju šta je to što muškarci žele ili očekuju od njih.

Evo spiska sa nekoliko stvari koje muškarci traže u ženama svojih snova:

Prirodna lepota
Zapravo, muškarci su više zainteresovani za žene koje su prirodno lepe i koje ne nose tešku šminku. To se i može shvatiti, jer niko ne bi voleo da šeta u društvu klovna na ulici. Muškarci vole prirodnu lepotu. Ako želite da koristite šminku, pokušajte da to učinite tako da ona neprimetno naglašava vaše najbolje crte lica i čini da izgledate prirodno.

Nepredvidljivost
Muškarci cene spontanost i neobične ideje. Predvidive žene brzo postaju dosadne, a muškarci gube interesovanje za njih. Ako želite da zadržite partnera, zadržite nivo adrenalina na odgovarajućem nivou.

Karakter i ličnost
Muškarci vole žene koje ponekad mogu pokazati svoju ličnost, koje imaju svoje mišljenje i koje ne menjaju svoje ideje na svaka dva minuta. Glavna stvar koju muškarci žele je lepa žena sa dobrim smislom za humor koja ih neće poniziti u društvu.

Osmeh
Verovatno ste često čuli da su žene sa divnim osmehom jednostavno šarmantne. Prekrasan osmeh osvaja muškarce. Može biti čak i važniji od lepe figure ili šminke. Ponekad, da privučete muškarca dovoljno je da se samo osmehnete. Takođe, predivni zubi su važni za predivan osmeh, pa razmislite o tome.

Samopouzdanje
Muškarci vole ambiciozne žene koje mogu reći šta imaju na umu. Žena koja nema svoje mišljenje i jednostavno se slaže sa svim njegovim odlukama neće oduševiti nijednog muškarca.

Međutim, u odnosima je potrebno pridržavati se pravila 50/50, to jest, da jedan partner daje isto koliko i drugi. Žena ne bi trebalo da se plaši da s vremena na vreme preuzme odgovornost. Naravno, previše tvrdoglava žena koja veruje da je uvek u pravu – neće se smatrati atraktivnom.

Poštovanje
Žena treba da shvati da muškarac ima prijatelje i porodicu. Ona mora dozvoliti svom partneru da provede slobodno vreme sa svojim najdražima. Čak i ako vas muškarac pita da se pridružite, recite da ćete to učiniti sledeći put. Muškarci vole ovu vrstu žena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *