ACA LUKAS: “NAVIJAM ZA VAS!” POSLAO JAKU PORUKU HRVATSKIM FUDBALERIMA I POMENUO MAMIĆA!

Mnoge poznate ličnosti prate sport, a posebno kada je riječ o Svjetskom prvenstvu. Danas je mnogo lakše komunicirati i dolaziti do novih saznanja, jer pjevači koriste Instragram i druge društvene mreže kako bi rekli ono što im je na umu na najlakši mogući način.

Tako je i Aca Lukas nedavno na svom Instagram profilu, tačnije na Story objavio sliku na kojoj je ostavio jasnu poruku vezanu za Hrvatske fudbalere.

Nakon penala su Hrvatski fudbaleri pobjedili Dansku i na taj način se plasirali u četvrtfinale Mundijala. Ukoliko pratite fudbal, a vjeurjemo da pratite, sigurno ste primjetili koliko su se Hrvati borili, što je oduševilo i poznatu ličnost, pjevača Acu Lukasa.

Lukas se inače druži sa fudbalerima Hrvatske, a oni mu često dolaze i na koncerte, zato nije ni čudo što je ostavio javnu poruku i podržao njihovu selekciju.

Na fotografiji je pisalo kako im čestita, prije svega svojim prijateljima, a zatim i drugarima na plasmanu među 8 najboljih reprezentacija svijeta, sjajnim momcima i fudbalerima …. nastavak teksta možete pročitati na fotograifji koja se nalazi odmah ispod ovog teksta.

Fudbalerima Hrvatske je ovo mnogo značilo, te jedva čekaju da se desi neka prilika da mogu sjesti sa Lukasom i da proslave svoj plasman i svoje učešće na Svjetskom prvenstvu.

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, a posbeno sa onima koji su vatreni navijači Hrvatske, a ima ih mnogo. Vjeurjemo da će im biti drago kada vide da ih ova velika pjevačka zvijezda podržava. Za više postova posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *