ANABELA OPLELA PO LUNINOJ SUPARNICI: Kija će se skidati gola za sendvič!

 

Anabela Atijas žestoko je izvređala Kristinu Kiju Kockar, za koju je rekla da neće biti popularna i da će se skidati za sendvič, kao i da je samo zahvaljujući njenoj ćerki Luni Đogani kupila stan.
Pevačica već devet meseci nesmanjenim intenzitetom podržava i brani postupke svoje naslednice, koja se pred kamerama zaljubila i započela vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Dok jedan deo javnosti osuđuje Anabelino ponašanje, druga polovina je snažno podržava da istraje do kraja, a često dolazi i do oštrih sukobljavanja mišljenja između onih koji su na Luninoj strani i onih koji su protiv nje. To se najbolje vidi na društvenim mrežama, gde se već mesecima vodi pravi rat između fanova modne blogerke i bivše stjuardese, a često se u taj sukob umeša i Anabela.

 

Nedavno je ispod jedne objave u kojoj se sažaljeva Kija, jer je prevarena i ostavljena žena, Atijasova napisala komentar da bi stjuardesa zapravo trebalo da bude zahvalna njenoj ćerki i da njenu sliku stavi na zid kao ikonu.
– Uramiću joj Luninu sliku i pokloniti na finalu, kao ikonu da je stavi u novi stan! Zamisli, skidaš se go za sendvič, ništa od slave… I onda si poznat po tome što te je muž ostavio usred rijalitija, naplatiš debelo i kupiš stan. Čak odeš i u “Ami Dži”! Pa Luno, ikono Kijina! Sveta Luna, nova slava u novom stanu 13. septembra, pozvani ste svi, familijo – napisala je pevačica na Instagramu.

 

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Anabela nije precizirala kad i gde je Kija kupila stan zahvaljujući Luni, ali je pre dve nedelje u jednom intervjuu rekla da je Kockareva uzela unapred 100.000 evra za učešće u rijalitiju “Zadruga”, sa ciljem da uđe kao prevarena žena i da se svađa sa suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom.
Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom, ali se nije javljala na telefon.
Ivan Ercegovčević/ foto: Dragana Udovičić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *