“Anabelin muž mi je prišao…” Ana Korać otkrila nepoznate detalje susreta sa Andrejem Atijasom!

Koraćeva je jedna od najatraktivnijih učesnica Zadruge, zbog čega se bori sa brojnim predrasudama

 

Bivša učesnica Zadruge, Ana Korać, svojom pojavom i bujnim oblinama mami poglede muškaraca gde god da se pojavi, zbog čega se i nebrojeno puta našla na meti onih koji su je optuživali da se bavi prostitucijom i “prljavim” poslovima

Međutim, Koraćeva kaže da nema nikakve veze sa prostituisanjem, te da su te priče krenule kada je ugradila silikone.

– Nikakve veze sa prostitucijom nemam, mada sam čula da to pričaju o meni. To me ne dotiče i neka oni pričaju, a ja ću da uživam. Kod nas to ide ovako – čim devojka ugradi silikone, ona je ovakva i onakva! Sve te pogrdne priče nastale su upravo onda kada sam ugradila silikone. Ljudi misle da sam cela plastična, a ja sam radila samo nos i grudi. Ni na to se ne obazirem, jer znam ko sam – kaže Ana.

Kako je otkrila, na jednoj žurki u Beogradu desilo joj se to da joj je prišao Andrej Atijas, suprug Anabele Atijas, ali Ana kaže da ga u mrvi mah nije prepoznala.

 Joj, istina je da mi je na jednoj žurki prišao Andrej da mi nešto kaže, ali nisam ga prepoznala. Tačnije, mislila sam da je to neki moj fan. Ispostavilo se kasnije da je Anabelin suprug. OK je dečko i to što me je gledao ne smatram lošim. To je sve normalno – rekla je Koraćeva.

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Marko Jovanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *