Andrija Lazović se oglasio nakon Kijine pobede, rekao da je razočaran u nju, pa šokirao razlogom zbog kog će pozvati Slobu!

– Slobu ću zvati – tvrdi Lazović, rekavši i da ne bi ponovo bio sa Kristinom

Slobodan Radanović u rijaliti “Zadruga” ušao je 6. septembra 2017. godine, a svega sedam dana kasnije tamo je, pred kamerama, prevario svoju ženu Kristinu Kockar i uplovio u vezu sa Lunom Đogani.

Nakon toga, 23. oktobra 2017. godine ekskluzivno smo objavili informaciju da Kija ima novog dečka, te da je reč o Andriji Lazoviću iz Budve.

 

Kija je malo nakon što je uplovila u vezu sa Andrijom ušla u Zadrugu, a Lazović se za vreme njenog učešća s vremena na vreme oglašavao u medijima, mahom govoreći da podržava Kiju i da će je čekati.

 

No, sve se promenilo kada je Kristina u Zadruzi rekla da i dalje voli svog muža, nakon čega se na nekoliko dana i pomirila sa njim. Po izlasku iz Zadruge 20. juna Kija nije kontaktirala Andriju, ali je pričala sve najbolje o njemu. Međutim, on sada kaže da je razočaran u nju i da je “nezahvalna”.

Kija i Andrija u Budvi, Foto: Telegraf

– Kija me je razočarala. Nije me udostojila nijednim pozivom, posle svega što sam za nju učinio i bio uz nju kao najveća podrška kad su je osporavali, optuživali i pljuvali u rijalitiju. Pomogao sam i da je manje boli suprugova prevara. Čak i kad se desilo sve ono sa Filipom. Bio sam i na sahrani njenog oca – priča Andrija Lazović.

– Kristina i ja smo davno imali vezu dok nije ni poznavala Slobu. Kad je on nju prevario u rijalitiju, ona me je pozvala i opet smo se spojili, izlazili smo u Beogradu i ona je dolazila u Budvu. Ništa nije bilo fejk i zbog moje reklame, kako neki misle. Meni ne treba to i umoriilo me je da komuniciram sa novinarima i da mi prilaze mladi da se slikaju sa mnom. Nisam rijaliti zvezda i nikad to ne bih bio. Slučajno sam postao deo te priče – tvrdi Lazović.

Kija, Foto: A. Nalbantjan

Kako Andrija kaže, i ako ga Kristina sada pozove, više ne bi bio sa njom.

– Zna se red, a ja nisam od juče. O Kristini mislim da je veoma inteligentna, sposobna i lepa, ali, ponavljam, ja nisam od juče. Nema opravdanja za to što je nezahvalna i što nije ljudski postupila – zaključio je Lazović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *