Bila joj je kao druga majka: Ceca Ražnatović se oglasila povodom situacije u kojoj se nalazi Luna Đogani, a ovo su riječi koje se neće zaboraviti

Zadruga je najpopularniji rijaliti program svih vremena u našim prostorima, a kada je sve to počelo, onda mnogi ljudi ne bi rekli da će se cijela situacija razviti na nivo na kojem je sada. Rijaliti je dobio ogromnu popularnost, a koju nije niko od drugih programa rijaliti imao u zadnjih deset godina.

Do sada je bilo raznih rijalitija, ali za Zadrugu možemo reći da se najviše ističe. Ono što je izvuklo tu ogromnu popularnost rijalitija je sigurna ta “sapunica” koju svaki dan možemo gledati, a svi sa Balkana znaju za ljubavni trougao i situaciju kroz koju njih troje proživljavaju, pa su se čak i gledaoci razdijelili na one koji navijaju za Lunu, te one koji navijaju za Kiju i Slobu.

Sloba Radanović je pjevač koji je pred milionskim gledateljstvom napravio preljub sa kćerkom Anabele Atijas, a pored toga je u kuću ušla i supruga pjevača. Poslije toga je nastala opća sapunica zbog koje mnogi prate Zadrugu i pričaju o njoj. Cijeli region se počeo pitati šta će se to desiti na kraju i šta će biti kada dođe vrijeme za rastanak.

Dosta slavnih ličnosti je upućeno u cijelu situaciju koja se dešava u kući, a zbog toga je i mnogo njih dalo svoj komentar. Ovaj put smo čuli komentar Cece Ražnatović, a dobro je poznato da je njena kćerka veoma bliska sa Lunom Đogani. Navodno je i Luna dosta vremena provela u njihovom domu pa je Cecu smatrala svojom drugom majkom. Ceca je rekla da joj je žao zbog toga što se sve ovo dešava Luni, ali nije htjela da ulazi previše u ovu situaciju jer smatra da ona ima svoje roditelje koji joj trebaju pružiti adekvatnu podršku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *