Bio je u ZATVORU, za njim lude žene cijelog svijeta a sada će mu bogatašica RODITI DIJETE

Naime, Jeremy je uhapšen zbog posjedovanja oružja a nakon što je njegova slika obišla svijet zaludio je sve pripadnice ljepšeg pola.

Također osvojio je i 27-godišnju nasljednicu Topshop carstva, Chloe Green za koju se često može čuti kako ne radi ništa, osim što troši tatin novac.

Dotična ne štedi ni kada je u pitanju njen novi izabrank, a brojne luksuzne zabave i godišnji odmori postali su dio njihove svakodnevice, zbog čega se ubrzo razglasilo kako je Jeremy osvojio bogatu nasljednicu zbog lagodnog života koji mu je obezbjedila.

Par je zajedno od prošlog ljeta, a kako se šuška, sada čekaju svoje prvo dijete. Chloe je često isticala kako želi porodicu, a navodno su vezu blagoslovili njeni roditelji koji su u početku smatrali kako bivši zatvorenik samo iskorišćava njihovu kćerku.

– Dizajner Philipp Plein jednom je priredio večeru u restoranu u Monaku u moju čast, a tamo je bila i Chloe. Ona je mene hvatala po Monaku. Drago mi je da je bila tamo, jer sam se kasnije zaljubio u nju. Nikada nisam bio sretiji i da nema ni dolara u džepu, opet bih se zaljubio u nju – jednom je prilikom rekao je Jeremy kojem će ovo biti treće dijete, ako su glasine istinite.

Iz propalog braka sa suprugom Melisom koja ga je podržavala dok je bio u zatvoru i koju je navodno varao s Chloe Jeremy ima dva sina. Bivša supruga ga u brojnim intervjuima nije ni malo štedjela a kritike su bile upućene i na njegov odnos sa djecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *