Boreći se za svoju istinu, izborila si se i za istinu mog sina! Rodila je dete Anabelinom mužu, a sada je emotivnom porukom čestitala pobedu Kiji! (FOTO)

 Svaka osoba koja je nekad u životu bila povređena, prevarena, i ponižena, a da za to nije dobila iskreno pokajanje od jutros može da oseti zahvalnost – napisala je Jasmina

Jasmina Skender bivša devojka Anabelinog muža Andreja Atijasa sa kojim ima sina Leona oglasila se putem Instagrama i emotivnom porukom čestitala Kiji Kockar pobedu u Zadruzi.

t-  Iako smo dokazali da krađa i “posuđivanje” tuđeg muža, uspeha, truda neće biti nikad oprošteno, ovo jutro smo mi od jedne Kije “pozajmili” dve od tri nabrojane stvari. Kijo, oprosti nam. Osećamo tvoj uspeh kao da je naš. Osećamo tvoju snagu kao da je u nama i ništa nas više ne može ubediti da ne možemo same sa jednim koferčićem u ruci stati u vatru i promeniti svet! Hvala! I moja prijateljica kojoj je muž ostavio dvoje dece i zelenaše na leđima da bi pobegao sa svojom ljubavnicom kaže ti hvala! I ona je jutros kao i ja pozajmila deo tvoje pobede. I jedna stara bakica iz mog komšiluka koja je ceo život teglila i vukla za celu porodicu da obezbedi na stolu pristojna jela i za to joj niko nikad nije rekao jedno “hvala”, jutros je uz kaficu zadovoljno uzdahnula i rekla: “Kao da sam ja pobedila”. I jedna mama koja se godinama preispitivala da li je pogrešila što je svoje ćerke pristojno i lepo odgojila i takve pustila na milost i nemilost svetu u kojem danas živimo, jutros ti je bila zahvalna. Dokazala si da se dobar odgoj i istina na kraju puta cene više od laži i manipulacija. Svaka osoba koja je nekad u životu bila povređena, prevarena, i ponižena, a da za to nije dobila iskreno pokajanje od jutros može da oseti zahvalnost. Nećete možda dobiti očekivano “izvini” ali makar čujete onih 55 odsto iza vaših leđa koji viču na sav glas: “To nije uredu i neće biti NIKADA!” I svaka normalna osoba koja nije doživela ništa od navedenoga pomislila je: “Hvala Bogu, pa nisam jedina normalna”. Osećaj zahvalnosti je najlepša molitva. Znam da te sudbina poslala da oživiš pred očima ljudi sve što sam ja preživela. Nisi ni svesna da si, boreći se za svoju istinu, izborila i za istinu mog sina. A sada ti se zahvaljuje jedna JA koje više nema. Ona JA koja se sklonila sa svog puta da jednoj nesreći sličnoj tvojoj u životu krene. Ona JA koja je ćutala o istini da bi na kraju zaživele samo njihove laži. Ona JA koja je godinama trpela, strahovala i nije se borila. Ta JA od sinoć ne postoji i na tome ti najviše HVALA – poručila je Jasmina Skender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *