CAKANA JE ŽESTOKO ISPROZIVALA LUNU: A sad je Anabela uzvratila kolegici i svi će se iznenaditi!

Pjevačica se osvrnula na ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, njegova još zakonita supruga Kristina Kija Kockar i Luna Đogani, a Cakana je žestoko osudila mladu blogerku zbog toga što je uplovila u strasne odnose sa oženjenim muškarcem

Dragica Radosavljević Cakana svojim izjavama o Luni i izazvala je lavinu komentara, kako u studiju, tako i na društvenim mrežama.

Pjevačica se osvrnula na ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, njegova još zakonita supruga Kristina Kija Kockar i Luna Đogani, a Cakana je žestoko osudila mladu blogerku zbog toga što je uplovila u strasne odnose sa oženjenim muškarcem.

Šteta, mlada je, ona tek treba da živij, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi djecu i da čeka da se pjevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta djevojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da objema vidi leđa. Lijepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa djevojkom koja je poželjela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smiješni. To je jedna razmažena djevojka koja ne zna šta će sa sobom – rekla je pjevačica.

Popularna pevačica Anabela Atijas bila je upoznata sa komentarima koje je Cakana iznosila na račun njene kćerke, a kako je bila spremna za nastup na jednom  splavu, iskoristili smo priliku da je pred sam početak upitamo za njeno mišljenje o svemu tome, prenosi jedan od srbijanskih portala.

 –Pa, ne znam šta bih rekla, Cakana je pametna žena i ako ona tako misli, nema veze. Ne znam samo odakle joj to da smo mi sa Mirijeva, ali dobro, može da misli šta god hoće. Ne znam kome može da smeta to što je moja kćerka razmažena, Bože moj, moja je – rekla je Anabela poslije Cakaninih komentara koje je uputila na račun njene kćerke Lune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *