Dnevni horoskop za 10 jul 2018: Nova poslovna ponuda za Bika, Vodolija zamišljena, Rak uživa u ljubavi

Ako ste sami moguće da ćete započeti novu vezu. Raspoloženje vam je sve bolje i bolje. Na poslu je za sada dobro, prestanite da brinete. Zdravlje dobro.

 

devojka

Bik

Osvojićete osobu koja vam se duže vreme sviđa. Imaćete neke nove poslovne ponude, ali dobro razmislite šta će te prihvatiti. Zdravlje dobro.

Blizanci

Zaljubljeni ste tako da uopšte ne primećujete partnerove mane. Morate verovati u ono što radite. Počnite malo da štedite. Moguća prehlada.

Rak

Na emotivnom planu kod vas nema problema. Partner će vas iznenaditi malim poklonom. Kolege vam dosta pomažu u poslu. Pazite na ishranu.

 

devojka

Lav

Lepo vam je sa partnerom ali mu još ne verujete potpuno. Imate šanse da napredujete na poslu. Moguć kraći poslovni put. Prolazna glavobolja.

Devica

Lepo ćete ispuniti dan. Voljena osoba će biti zadovoljna vašim planom. Prijaće vam današnji odmor od prekomernih obaveza. U dobroj ste formi.

Vaga

U ranim jutarnjim satima probudiće vas telefon. Uslediće nekoliko sati provedenih po urgentnom centru. Lepo je nekome pomoći. Malo ste premoreni ali zadovoljni.

 

devojka

Škorpija

Danas morate otaljati deo zaostalih obaveza od prošle sedmice. Partner vam se oseća pomalo zapostavljenim. Pokušajte jesti zdraviju hranu.

Strelac

Toliko ste čekali ovaj dan da ste zbog prevelike želje sagoreli. Mnogo više ste očekivali i sad ste malo razočarani. Trebalo bi pod hitno da pređete na dijetu.

Jarac

Konačno ćete upoznati osobu koju ste videli pre nekoliko dana na kasi supermarketa. Svideće vam se i eto nesanice. Dugovi se nagomilavaju.

 

devojka

Vodolija

Ukoliko nemate nikakvih pametnijih obaveza bilo bi dobro da malo sredite vaše stvari po ormanima. Nekako ste danas bezvoljni i zamišljeni.

Ribe

Danas se čuvajte svih rizičnih situacija. Pogotovu oprez sa uređajima na struju. Proverite njihovu ispravnost. Jedna osoba vas jako želi. Oprez i maksimalna pažnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *