Ekskluzivni intervju Miljane Kulić: Napraviću žurku čim izađem iz porodilišta

Miljana Kulić presrećna je zbog rođenja sina Željka, kojeg je donela na svet u petak uveče, i poručuje da jedva čeka da napravi veliku žurku po izlasku iz porodilišta.

U intervjuu za Kurir, rijaliti zvezda i novopečena mama kaže da je porođaj protekao u najboljem redu i da se nije toliko uplašila, ali da jeste bila uzbuđena i nestrpljiva da ugleda svog naslednika.

Kako je protekao porođaj?

“Odlično. Kako se približavao dan porođaja, sve sam se manje plašila jer sam bila svesna da to jednom mora da se dogodi, mnogo žena je prošlo kroz ovo, nisam ni prva ni poslednja. Malo je reći da sam presrećna, biti majka je najlepši osećaj na svetu. Jedva sam čekala da svog sina uzmem u naručje. Zahvaljujem se svima koji su mi čestitali”.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Na koga liči Željko?

“Svi koji su ga videli, moji roditelji, sestre i bliža rodbina, kažu da liči na mene. Ja se slažem s njima, mada je još rano to proceniti. Videćemo kad beba malo poraste”.

Kada izlaziš iz porodilišta, kako teče oporavak od carskog reza?

“Trebalo bi u utorak ili u sredu da izađem, ne znam još. Meni su još pre nedelju dana rekli da će me poroditi u petak uveče, tako da sam bila spremna za ovo. Postporođajni oporavak ide svojim tokom, imam manje bolove, ali to je normalno posle carskog reza”.

Ostaješ li pri tome da ćeš napraviti veliku žurku povodom rođenja naslednika?

“Naravno, sve što kažem, ja i ispunim. Čim Željko i ja stignemo kući, biće velika žurka i proslava, jedva čekam taj trenutak. Moji roditelji će sve to organizovati, oni su mi u ovim momentima najveća podrška i pomoć”.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ivan nije došao u Niš kad si se porađala, iako je to najavio. Da li te je barem pozvao da čestita rođenje sina?

“Jeste, ali ne bih o njemu da pričam. Mnogo sam srećna zbog rođenja mog Željka i neću da mi tu sreću išta pokvari. Videla sam da je izjavio kako ne planira da stane, da će imati još dece. Volela bih da mu se ta želja ostvari”.

I otac se radovao

Ivan prvi objavio sliku sina

Ivan Marinković prvi je objavio fotografiju malenog Željka na društvenim mrežama. Rijaliti učesnik slavio je rođenje naslednika sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih sati, a kada je malo došao k sebi, pozvao je Miljanu da joj čestita. Kulićeva je postavila sliku malenog Željka kao profilnu na društvenim mrežama u telefonu, pa je Marinković to fotografisao i objavio na Fejsbuku.

Baka Marija se pohvalila

Beba dobila desetku

Željko Kulić rođen je sa 3,560 kilograma, dugačak je 54 centimetra, a po rođenju je dobio ocenu deset.

“Presrećna sam što sam postala baka. Hvala svima koji nam čestitaju. Sve je prošlo u najboljem redu, mi uveliko slavimo”, rekla je Marija Kulić, Miljanina majka.

FOTO: PRINTSCREEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *