Evo koliki honorar je Sloba dobio za nastup na splavu u Beogradu i koji uslov je imao, a tiče se bezbednosti!

Raanoviću je po izlasku iz Zadruge drastično porasla cena, iako su mnogi pričali da mu zbog javne prevare žene u rijalitiju na nastup niko neće doći

Sloba Radanović 6. septembra 2017. godine u rijaliti Zadruga ušao je kao skoro pa anonimni pevač, ali je, nakon što je javno prevario ženu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, postao najpoznatiji u Srbiji, a i šire.

Za devet i po meseci provedenih u rijalitiju mnogi su komentarisali da je Slobodan javnom prevarom sebi uništio svaku šansu za karijerom, te da niko ne zna ko su ljudi koji će nakon Zadruge doći na njegov nastup.

Međutim, ispostavilo se da je Radanović ovim samo profitirao, pošto mu je cena drastično skočila, a nastupe ima do kraja leta.

 

Naime, sa nekoliko stotina evra, za koliko je pevao, Sloba sada peva za 3.500 evra! Kako saznajemo, upravo tu cifru pogodio je za nastuo na jednom beogradskom splavu u utora, 3. jula.

Sloba Radanović profitirao je od prevare u Zadruzi, Foto: ATA Images

Međutim, kako priča naš dobroobavešteni izvor, Sloba je tražio da sa njim budu i dva pripadnika obezbeđenja – od dolaska, pa do napuštanja splava.

– Slobodanov menadžer je nastup na splavu “pogodio” za 3.500 evra. Naravno, deo ide i njemu, ali je cifra svakako velika. Takođe, tražio je da od parkinga, kada dođe, pa do kraja nastupa i dok ne napusti splav, uz njega budu dva pripadnika iz obezbeđenja. Nije detaljisano zbog čega – kaže izvor Telegrafa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *