SHARE

Luna Đogani besnela je u emisiji zbog jednog pitanja, a tiče se njene veze sa Slobodanom Radanovićem

 

Gledalac je u emisiji “Narod pita” zamerio Gagiju Đoganiju što se video sa roditeljima Slobodana Radanovića u Zrenjaninu, budući da je pevač još uvek bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

Gagi i Luna su zajedno gostovali u emisiji, a Luna je pobesnela i rekla kako ne razume ljude koji “vide svaki trenutak”, te se gledaocu prilično besno obratila.

A ti znaš o čemu su oni pričali?! – viknula je.

– To je bio period njihove najveće ljubavi. Ja sam bio u Zrenjaninu poslovno, javio sam se i hteo dam da ih upoznam. Sloba je bio uz moju Lunu i hvala mu puno, uvek sam bio uz njega, smatrao sam da jedino on može da je ohrabri i shvatam da je dobar čovek. Čuo sam i da njegovi roditelji prolaze kroz isti pakao kao mi, i hteo sam da odem do njih i da ih savetujem. Rekao sam da je to sve rijaliti, da je to sve šou… – objašnjavao je Gagi.

 Ja nisam to planirao, spontano se desilo. Imao sam potrebu da im prenesem svoje iskustvo sa estrade. Meni je bilo žao i Slobe – dodao je.

Gledalac je zatim optužio Lunu i Slobu za “rasturanje jednog braka”, a zatim se obratio Đoganijevoj, kojoj nije bilo nimalo prijatno.

– Da li si uspela da shvatiš da si gnev naroda proizvela zbog činjenice da si se ponašala bahato? – pitao je gledalac Lunu i dodao da je njeno ponašanje i sada nepodnošljivo, te izgovorio još brojne uvrede na račun njene reakcije u emisiji.

Šta joj je još sve rekao, poslušajte u nastavku:

VIDEO Luna priča da joj fali Sloba, a otkriva i da se čula sa Gastozom:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here