SHARE

Neimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako “radi radnju” sa starijim proćelavim muškarcem

Tu su pale teške reči, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, video klip je postavio na Jutjubu.

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

 

Besan muž je prvo „kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu „na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

– Gde si, more, kurvo… – dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

– Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Kurvo, zar te nije sram. A, ti pederu, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, kurvo – vikao je muškarac.

– Ko si bre ti – upitao ga je švaler.

– Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat – rekao je muž.

 

– More, marš odavde – odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u znak osvete taj video klip postavio na Jutjubu

 

(BalkansPress / Espreso.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here