GDE SI MORE KU*VO! BALKANAC UHVATIO ŽENU “NA DELU” NASRED POLJANE SA STARIJIM MUŠKARCEM, PA JOJ SE BRUTALNO OSVETIO! (VIDEO)

Neimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako “radi radnju” sa starijim proćelavim muškarcem

Tu su pale teške reči, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, video klip je postavio na Jutjubu.

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

 

Besan muž je prvo „kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu „na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

– Gde si, more, kurvo… – dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

– Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Kurvo, zar te nije sram. A, ti pederu, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, kurvo – vikao je muškarac.

– Ko si bre ti – upitao ga je švaler.

– Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat – rekao je muž.

 

– More, marš odavde – odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u znak osvete taj video klip postavio na Jutjubu

 

(BalkansPress / Espreso.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *