GLUMICA SADA NEPREPOZNATLJIVO IZGLEDA, A PROŠLO JE 12 GODINA OD NAJGLEDANIJE SERIJE “HILJADU I JEDNA NOĆ”!

Iako je prošlo 12 godina od emitovanja najgledanije serije „Hiljadu i jednu noć“ svi se rado sjećaju iste, ali i glumice koja je obilježila. Ova serija je prije 12 godina borila sve rekorde gledanosti. Ulogu arhitektice Šerzeda je dobila popularna glumica Berguzar Koler, koja danas već ima 35 godina. Ona je u braku sa popularnim glumcem Halitom Ergencom, koji su svoju vezu započeli na snimanju serije „Hiljadu i jednu noć“. Oni danas imaju sina, kojem su dali ime Ali, a već nekoliko godina u nazad su u sretnom braku.

Iako je prošlo dvanaest godina od emitovanja najgledanije serije, glumca je i dalje prelijepa, te ne ostavlja nikoga ravnodušnim svojim izgledom.  Kako je glumica jendom navela za njen mladolik izgled je zadužena samo genetika, te nije ljubitelj šminke i izbjegava je koliko je to moguće. Mediji su je dosta puta mogli uslikati na ulicama Istanbula i Ankare bez trunke šminke kako šeta sa svojim sinom i suprugom.

Ona danas izgleda ovako

 

Itekako je opravdala svoju ulogu arhitektice Šeherzade u seriji „Hiljadu i jedna noć“. Kada je bila dsta mlađa najviše je voljela igrati odbojku, a danas svoje vrijeme koristi da jedri, pleše, kliže i ukolikouspije igrati odbojku.

Ona izgleda prleijepo što možete vidjeti i na fotografijama. Velike promjene nema, a kako navodi nije ljubitelj estetske hirurgije, te se nebi odlučila za tako nešto, osim u slučaju da je bitno za njeno zdravlje.

Podijelite ovaj članak sa svojim prijateljima, a za više posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti i najaktuelnije teme današnjice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *