GOTOVO U 2 GUTLJAJA: Ove 3 namirnice sipajte u kafu i višak masti će da izgori

Ovih dana nam izgleda kako tjelesna težina nije bitna, ipak postoje ljudi koji žele biti zdravi i u formi. Kako bi to postigli, oni počinju da vode računa o svojoj ishrani, vježbaju i još mnogo toga, a nisu ni svjesni kako nekoliko najobičnijih namirnica koje imaju u svojoj kući mogu da ubrzaju sagorijevanje masnoće i pomažu pri mršavljenju. Npr. kafa – ako joj pridodamo ove sastojke, djelovati će kao preparat za sagorijevanje masnoće. Pogledajt koje stvari treba da učinite.

Potrebno vam je:
* 2 kašike meda
* 1 kašika cimeta
* 1 kašika kokosovog ulja
Dodajte ove sastojke u kafu svakoga dana, a za najbolje rezultate pijte je dva puta dnevno. Ovo je savršen recept za sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma. Evo i zbog čega.

Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u telu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.

Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagoreva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći telo vitkim i zdravim.
Kokosovo ulje
Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tela. Kada se u organizmu sagoreva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *