Horoskop za novac i posao tokom jula: Evo kom znaku stižu pare i uspeh a ko će se hvatati za glavu!

Mesečni horoskop otkriva svakom znaku kakava finansijska i poslovna situacija ih očekuje!

OVAN

Što se tiče novca, puno toga može se dogoditi, i ne sve tako dobrog ako ne obratite pažnju na šta trošite i koliko trošite, posebno kada se radi o zabavi. Iskoristite dobre prilike koje donosi Venera, vladar novca i ličnih sredstava Ovna, svojim prolaskom kroz vašu kuću posla 10. jula. Vreme je da se posvetite poslu, iako ćete se često dosađivati ili biste radije flertovali.

Upornost i koncentracija na detalje mogu vas polako, ali sigurno dovesti do povećanja zarade. Jupiter kreće direktnim hodom 10. jula 2018. godine kroz 8. kuću Ovna, a to je kuća novca koji delite sa drugima ili tuđeg novca, ali i nasleđa. Novčano, neke blokade mogu se rešiti, ponovo možete pregovarati o otplati dugova ili razjasniti u potpunosti zajedničke investicije. Budite suzdržani, posebno kada vam dođe želja za kupovinom. U drugoj polovini jula Venera formira harmoničan aspekt sa Uranom, smeštenim u kući novca Ovna, te sa Saturnom i Plutonom, planetima koje prolaze kroz vašu kuću karijere.

Zbog toga što su Pluton i Mars retrogradni, neće sve baš teći onako kako očekujete. Uprkos tome, možete poboljšati odnose na poslu, razrešiti sukobe i nesporazume. Gledajući iz nekog drugog ugla, ako tražite posao, možda je najbolje da se javite prethodnom poslodavcu. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, kreće retrogradno 26. jula i podstiče vas da sagledate dublje na koji način i kako razgovarate sa osobama u radnom okruženju, ali i na koji način koristite svoje veštine i ističete svoju individualnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *