HOROSKOP ZA PETAK, 22. JUN 2018. GODINE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za današnji dan…

OVAN

POSAO: Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.

LJUBAV: Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

POSAO: Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.

LJUBAV: Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.

ZDRAVLJE: Podližni ste virusnim infekcijama.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.

LJUBAV: Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

 

RAK

POSAO: Nema potrebe da se upoređujete sa svojom okolinom ili da ulazite u ozbiljnu raspravu. Važno je da ispoštujete osnovna moralna načela, umesto da se dokazujete pred saradnicima koji primenjuju različite poslovne kriterijume.

LJUBAV: Preterujete sa svojim zahtevima pred voljenom osobom, treba znati osetiti čari i uživati u malim stvarima. Sačuvajte pravu meru vrednosti.

ZDRAVLJE: Odlično.

LAV

POSAO: Delujete vrlo snalažljivo u različitim situacijama. Imate dobar predosećaj. Na pomolu su sjajni rezultati koji potvrđuju Vašu pozitivnu ulogu pred saradnicima.

LJUBAV: Ukoliko priželjkujete emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju. Uvek vredi pokušati sa nekom »dobrom idejom«.

ZDRAVLJE: Uzimajte više tečnosti.

DEVICA

POSAO: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Pridržavajte se pravila: da o uspehu ne treba previše pričati, već treba uspešno delovati. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama.

LJUBAV: Neko Vas dodatno intrigira ili privlači Vašu emotivnu pažnju, više nego što ste spremni da to priznate. Delujete suviše tajanstveno.

ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

POSAO: Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u Vašu poslovnu procenu. Nema razloga da odbijate upozorenje koje Vam upućuju bliski saradnici.

LJUBAV: Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku.

ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA

POSAO: Delujete sumnjičavo i nemate dovoljno poverenja u određene saradnike. Nema potrebe da glasno pričate o svojim poslovno-finansijskim planovima. Zadržite određenu meru opreza, pogrešan potez stvara uslov za gubitak.

LJUBAV: Izbegavajte situacije za koje nemate dovoljno strpljenja i nemojte gubiti razum u susretu sa jednom atraktivnom osobom.

ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

POSAO: Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

LJUBAV: Teško Vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna Vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada.

ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

JARAC

POSAO: Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovno-finansijskim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da Vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

LJUBAV: Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

ZDRAVLJE: Više šetajte.

VODOLIJA

POSAO: Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine, stoga pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban Vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika, kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

LJUBAV: Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila, pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme.

LJUBAV: Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nešto činite u ime zajednicke radosti i sreće.

ZDRAVLJE: Počnite sa rekreacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *