IJAO, SLOBA KONAČNO ODLUČIO sa kojom od njih dvije će OBNOVITI VEZU! Šta mislite, Kija ili Luna?

Luna Đogani je sinoć raščistila sve što je imala sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem, a ono što je pričala u spavaćoj sobi (da mu se neće više nijednom obratiti do kraja rijalitija), očigledno je pjevaču pomoglo da donese odluku o tome da li će Bijelu kuću napustiti kao Kijin suprug ili kao Lunin dečko.

– Opraštam ti, Slobo, sve. Stvarno ti više ništa ne zamjeram. Ranije sam bila ljuta i bijesna, ali više nisam. Stvarno sam ravnodušna. Pomiri se sa njom i budite sretni. Zaista vam to želim. Meni je samo krivo što se ranije nisam sklonila iz te vaše priče – rekla mu je Luna, a potom je pjevač izašao u dvorište sa Kijom, gdje su dugo razgovarali.

– Ja više ne mogu ovako. Hajde mi lijepo reci, da li hoćeš da budeš sa njom ili važi ono o čemu smo pričali? – pitala je direktno Kija.


– Na šta tačno misliš? Pričali smo o mnogo stvari – odgovorio je pitanjem Sloba, uz očigledni osmijeh.

– Mislim na ozbiljne stvari – rekla je Kija, nakon čega su se sklonili iza automobila i skoro pola sata šaputali. Zbog toga nije moguće tvrditi o čemu su govorili, ali ton njihovog razgovora, kao i reakcije idu u prilog tome da je stjuardesa dobila odgovor koji je priželjkivala. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *