SHARE

Svi se trudimo da naše fotografije na Instagramu izgledaju savršeno, sada je to moguće ako budte koristili ove aplikacije.

Ako želite doznati kako to postići, u nastavku vam donosimo pet aplikacija za obradu fotografija koje morate isprobati.

1. VSCO

Gotovo da nema Instagram influencera koji neće spomenuti ovu aplikaciju kao jednu o kojima je ovisan. Aplikacija nudi velik  izbor efekata, filtera i alata za uređenje fotografija.

2. Snapseed

Još jedna aplikacija popularna među influencerima. Pomoću nje fotkama možete dodati sjaj i ukloniti nepoželjne detalje.

3. Facetune

Ova aplikacija je idealna za sve ljubitelje selfieja, jer vam omogućuje uređivanje kože, izbjeljivanje zubi, lagano fotošopiranje i još mnogo toga. Ako ste ikad na Instagramu naletjeli na fotografiju neke poznate osobe čija je koža besprijekorna, a zube biste zamijenili za bisere velika je vjerojatnost da je fotku sredio Facetuneom.

4. Afterlight

Ova aplikacija će vam pomoći ako rasvjeta prilikom snimanja nije bila idealna. S njom možete posvijetliti već snimljene fotografije te istaknuti detalje i boje, piše Index.

5. Preview

Kao što joj samo ime govori, ova aplikacija omogućuje vam da prije objave vidite kako će se fotografija uklopiti na vaš newsfeed te ga isplanirati. Nakon što unesete fotografije koje želite objaviti u aplikaciju, ona će vam prikazati kako bi vaš newsfeed izgledao. Fotografije potom možete pomicati i dodatno uređivati, ali i isplanirati opis fotke.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here