ISJEKAO JE PLASTICNO BURE I NAPRAVIO NESTO SASVIM NEOCEKIVANO! KADA VIDITE O CEMU JE RIJEC BIT ICE VAM ZAO STO SE TOGA RANIJE NISTE SJETILI

Kada je u pitanju kreativnost i reciklaza ovaj itekako kreativan muskaraca je pokazao da je daleko ispred svog vremena.

Mastu treba dakako njegovati a potom ako se udesi prilika za sprovodjenje maste u djelo, tek tada kreativnost moze dostici totalno usijanje.
Nekada cak nismo ni svjesni da od raznoraznih materijala koje drzimo po ostavama i supama, oko kuce mogu itekako biti od velike koristi za neke male ali velike projekte po pitanju dekoracije i pravljenja funkcionalnog ambijenta oko nas.

Jedna od takvih stvari koje cesto zaobilazimo negdje po uglovima nasih ostava moze biti bas plasticno bure koje godinama stoji neupotrebljeno. Bas zbog toga je ovaj tekst kao idealan da potakne vasu mastu za izradu jednog od predmeta koji ce vam uljepsati vrt a isto tako definitivno obradovati sve clanove vase porodice

Ovaj muskarac je svoju mastu  stopio u kreativan cin tako sto je uzeo plasticno bure, isjekao ga na komade a onda napravio sasvim funkcionalnu i genijalnu stvar za svoj dom.

Jedna stvar je sasvim sigurna, a to je da ovo nije nimalo lagan posao, ai ako ste ljubitelj rucno izradjenih predmeta onda ce ovo svakako biti idealana stvar za vas dom.

Svoju ideju je vjesto iskoristio bas kao i materijal i alat koji posjeduje. Nakon samo nekoliko sati posla nastala je fenomenalna lezaljaka za dvoriste.

Bastenske lezaljke su jedan od najpozeljnijih detalja za uzivanje u vasem vrtu. Ne zasluzujete nista manje od uzivanja u ljetnim danima u vasoj basti uz rucno napravljenu lezaljku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *