Ispala iz takmičenja Zvezda Granda i otkrila pravu istinu kojom nas pokušavaju izvarati

Jedna simpatična takmičarka velikog takmičenja “Zvezde Granda” nije prošla u sljedeći krug ovog muzičkog takmičenja. Ona i sama govori da zna koji je pravi razlog tome. Njeno ime je Krstinja Matanović koja je od svog prvog pojavljivanja privukla mnogo pažnje od članova žirija na poznatom takmičenju.

Ona je u svakom krugu dobijala samo pohvale zbog njenog pjevanja, ali to prema njenim riječima nije bilo dovoljno kako bi se plasirala u peti krug takmičenja. Bilo joj je krivo jer mnogi gledaoci i svi koji znaju za to takmičenje ne znaju koja je prava istina, zbog čega se odlučila oglasiti i reći šta je istina.

– Kada vi dođete na neko takmičenje, onda je na vama da budete spremni na sve da uradite. Ja sam tako i došla, te sam bila spremna da uradim sve što je potrebno samo kako bih nastavila i napravila od svog talenta neku karijeru. Ja se nisam dosta iznenadila i sama sam očekivala da ću ispasti. Glavni razlog zbog čega sam ja ispala iz takmičenja je moja kilaža, govori Krstinja Matanović.

– Ja sama smatram da izgled ima veliku ulogu, a sve to se i dokazalo. Danas je taj svijet ove estrade da najmanje ljudi gledaju kako vi pjevate, nego im je samo bitno kakvu to karizmu imate i kako vi izgledate. Bitno je da dođete u kratkoj suknjici, te u suštini da vi što posjedujete da je to najmanje bitno. Ja sam vjerovala prije da je moguće sa velikim talentom dobiti neko mjesto na estradnom nebu, ali sam na kraju i otkrila pravu istinu jer sada sam upućena da je izgled presudan što se tiče ovog posla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *