SHARE

Milosav Radisavljević (80), deda Jelene Đoković jučer je pronađen vezan lisicama za bander u kukuruzištu nedaleko od njegove porodične kuće u Ljigu.

Miroslav je odmah prevezen u obližnji dom zdravlja u Ljigu, a onda je policiji ispričao šta se tačno dogodilo:

– Noćas oko tri ujutru upala su dva maskirana muškaraca u moju kuću. Tražili su novac, a na kraju su me vezali i uzeli 26.000 dinara i mobilni telefon – ispričao je deda Jelene Đoković u policiji.

1

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je „Alo!” došao, moguće je da se radi o pokušaju otmice i ucjene.

Predsjednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je jučer da je deda Novakove supruge pronađen vezan u kukuruzištu.

2

– Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Razgovarali smo nekoliko puta sa njegovom kćerkom, Novakovom taštom, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu i koja nam je rekla da su njenom bratu stizale poruke u kojima je tražen otkup od dva miliona eura – naveo je Lazarević.

4

– Prije izlaska iz kuće su mu naredili: „Deda, oblači jaknu!”, a onda su ga strpali u kola i odvezli – saznaje “Alo”.

Njegov rođeni brat  je kroz plač ispričao da je Milosav doživio šok.

5

– Nije dobro, kako bi mu bilo dobro… Nole je sve pokrenuo… Milosav živi sam, znam samo da su ga vezali za banderu i da su mu zglobovi izguljeni – ispričao je brat opljačkanog starca.

Iz tima Novaka Đokovića saopšteno je da je porodica „u potpunom šoku zbog svega što se desilo“.

3

– Deda Jelene Đoković zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji. Zbog činjenice da je istraga još u toku, moli se javnost za razumijevanje – navedeno je u izjavi.

402675-novak-djokovic-jelena-djokovic01-profimedia-profimedia-ff

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here