Thursday, August 16, 2018
Home Uncategorized ISPOVEST OSTAVLJENE DEVOJKE: OSTAVIO ME SAT VREMENA PRE VENČANJA!

ISPOVEST OSTAVLJENE DEVOJKE: OSTAVIO ME SAT VREMENA PRE VENČANJA!

0
SHARE

Ispovest žene kojoj se najlepši dan u životu pretvorio u noćnu moru. A bili su nerazdvojni, zaprosio ju je i kupili su kuću. Stigao je i taj dan, a on je pobegao.

Kanađanka Sindi Mejsonov (30) iskreno je ispričala kako je preživela to što ju je verenik ostavio sat vremena pre venčanja. Plakao je dok joj je govorio kako on to ne može, a ona je bila u tolikom šoku da ga je pitala da li se šali. Ali, nije bila šala već je zaista ostavljena pred oltarom, pred okupljenom rodbinom, prijateljima, poznanicima…

– Bilo je strašno, ispričala je za britanski časopis “The Guardian”.

Tog poslepodneva dok joj je sestra pomagala da obuče venčanicu, Sindi nije bila nervozna i nije ništa naslućivala. U mislima već je bila na Havajima sa muškarcem kog je izabrala da sa njim provede ostatak svog života. Upoznali su se dve godine ranije i iako su živeli dva sata vožnje udaljeni jedno od drugog, veza je opstajala. Zaprosio ju je šest meseci kasnije, a ljudi su komentarisali da su savršen par. Dok su planirali venčanje, čak su kupili i zajedničku kuću.

Sve je izgledalo savršeno, a Sindi nije ni slutila šta će se sledeće desiti. Kada je njen budući muž plačući došao do nje pred samo venčanje, mislila je da su ga samo preplavile emocije, ali prevarila se. On je otkazao sve, samo sat vremena pred početak ceremonije. Šokirana, Sindi ga nije ni pitala zašto to radi, samo mu je rekla da ode. U tom trenutku čitav svet joj se srušio. Dok je sa prozora posmatrala svoju sestru koja objašnjava zvanicama da venčanja neće biti, pomislila je da ga je možda samo uhvatila panika i da će se vratiti. Ali, ispostavilo se da nije tako, njegov ormar je bio prazan, nije bilo njegovih stvari a ni pasoša. Tada je shvatila da je stvarno ostavio.

Prisećanje zajedničkih trenutaka najteže joj je palo. Otišla je na Havaje, misleći da će joj to pomoći da se oporavi, ali i on je bio tamo. Čak su bili smešteni u istom hotelu. Najednom, ljutnja je zamenila tugu, a Sindi je pokušala da se zaokupi raznim aktivnostima i ne misli o njemu.

Kada se vratila u Kanadu, preselila se nazad kod svojih roditelja, a njihovu zajedničku kuću je prodala.

Tu se ipak nije završila njihova priča. Nekoliko nedelja kasnije su se sreli, a on je predložio da ponovo budu zajedno, ali bez venčanja. Razlog zašto nije hteo da se oženi je bio taj što je ona želela da imaju decu a on ne. Nikada nije shvatila zašto je to postalo bitno baš na dan njihovog venčanja, i nateralo ga da je na takav način osramoti i ostavi.

Vremenom su izgubili kontakt, a sada, šest godina kasnije, Sindi ponovo izlazi sa jednim muškarcem. To što joj se dogodilo je dovoljno daleko u prošlosti da više ne može da je povredi. Shvatila je da je to jedna sjajna anegdota kojoj sada bez problema može da smeje sa svojim prijateljima i novim dečkom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here