Ispovijest muslimana koji je vodio ljubav sa Cecom Ražnatović: Ona je sa mnom tri puta bila trudna, ali se čistila

Poznata pjevačica Ceca Ražnatović je danas jedna od napopularnijih pjevačica u Srbiji, a i naravno i širom svijeta. Pored toga što ona važi za jednu veoma popularnu pjevačicu, život Cece je napunjen sa raznim kontraverzama. Sigurni smo da je najveća kontraverza iz njenog života definitivno brak sa ratnim zločincem, te kriminalcem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Jedna manje poznata stvar je da je Ceca u jednom periodu svoga života bila u vezi sa muslimanom koji se zove Haro Samardžić, a koji je prvi vodio ljubav sa njom. Haro je tako odlučio progovoriti o svome odnosu kojeg je imao sa Cecom. Rekao je kako je sa njom bio u jednom hotelu prije nego što su u taj hotel uletili Arkanovi ljudi i uhapsili ga.

Govori da je tada Ceca bila sasvim gola i da su oni tada bili u krevetu. Arkanovi vojnici su mu stavili crnu kesu na glavu, a nakon toga je završio u logoru Batković gdje je on ostao godinu dana. Haro je rekao da je on siguran da je Ceca znala da će doći po njega. Haro je dodao također da je Ceca sa njim ostala tri puta trudna, ali da on nije htio imati djecu sa njom radi čega ju je svaki put slao na abortus.

On je također rekao da je on bježao od nje, ali da mu ona nije davala nikako mira. Nakon toga ju je i viđao sa nekim opasnim ljudima, te su neki njeni postupci natjerali njega da pomisli da ona nije dobra osoba. On je za kraj rekao da mu je ona bila samo avantura s kojom nikada nije imao u planu ozbiljnu vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *