IZBAČENE IZ BEOGRADSKOG RESTORANA Indijske glumice morale da napuste lokal jer jedna nije OBUKLA PANTALONE?

Poznata indijska glumica i supermodel Jami Gautam (29) zajedno sa godinu dana mlađom sestrom Surilie Gautam izbačena je iz jednog beogradskog restorana jer, kako tvrdi, njena sestra nije bila adekvatno obučena.

YT_Indijke_problem_pantalone_vesti_blic_safe

Naime, ona je u videu koji je objavila na društvenim mrežama, a o kome bruji cela Indija ispričala da je njena sestra, takođe glumica, ali manje poznata, izašla u prekratkom šortsu pa ih je osoblje ljubazno zamolilo da napuste restoran koji nije imenovala.

Kako prenose indijski mediji, na videu koji je u Srbiji snimila Jami vidi se samo njena sestra Surilie koju čuvena glumica pita: “Zašto sedimo u običnom baru kada smo mogli da uživamo u restoranu?”, a sestra joj odgovara: “Zato što ne nosim pantalone”.

Inače Jami, koja još nije dostigla svetsku slavu i zato je nepoznata na ovim prostorima, svakodnevno izveštava svojih preko sedam miliona fanova na Instagramu, tri miliona pratilaca na Tviteru i 10 miliona pratilaca na Fejsbuku o svom boravku u srpskoj prestonici i objavljuje fotografije iz Srbije pod haštagom #serbiadiaries.

U Srbiju je došla da snimi novi bolivudski blokbaster nazvan po indijskoj vojnoj bazi “Uri”, koji je u septembru 2016. godine bila meta terorističkog napada pakistanskih ekstremista.

U toj vojnoj bazi u blizini granice sa Pakistanom ubijeno je 17, a ranjeno 35 vojnika, što prema rečima indijskih zvaničnika ovaj napad čini najsmrtonosnijim u Kašmiru poslednjih godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *