SHARE

Među prvima je pristigla Nadežda Biljić, kao i Nikola Bogdanović Kole i Marko Kraljevački.

Ostalo je još samo dva dana do početka druge sezone Zadruge, rijalitija koji privlači veliku medijsku pažnju. Budući učesnici hiper-rijalitija počeli su da pristižu u karantin, gde će boraviti pre nego što se usele u impozantnu kneževinu u kojoj će živeti narednih meseci.

 

 

 

FOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

U karantin je pristigao i fudbaler Lazar Jeremić Jera, ali i Nemanja Tošić, koji je, za razliku od Jere, imao pomoć kada je prtljag u pitanju. Fudbaler je obećao dobar provod u predstojećim mesecima, a ne isključuje opciju da, kako sam kaže, dođe do akcije “pod jorgan planinom”.

<

Ramona Beganović i Marija Marinković su se odmah po dolasku u karantin u kojem će boraviti pre ulaska u Zadrugu srdačno izljubile, a potom zajedno pozirale okupljenim fotoreporterima.

 

U karantin je stigao i profesor i pevač Nikola Bokun, zatim MC Damiro, bivši učesnik prve Zadruge, Pinkova zvezda Marko Petrušević, kik-bokserka Mirela Barundžić, komičar Đuro Franeta….

 

FOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

Pevač Nikola Bokun kaže da mu je najveća podrška Milica Pavlović i da mu je poručila da bude ono sto ješte.

 

– Cilj mi je da predstavim svoje pesme i da mi karijera krene uzbrdo. Dok ne uđem u Zadrugu čitaću knjigu, psihološku, o uspehu. Tako ću bolje da se predstavim. Ako pobedim uložiću u karijeru i putovanja – kaže Nikola.

 

Zgodni spasilac Bojan Gaćeša u karantin je pristigao sa roditeljima koji su mu pomogli da prtljag izvadi iz taksija kojim su stigli pred već okupljene buduće učesnike Zadruge 2, sa kojima će u kneževini živeti narednih meseci.

1 / 12 FOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

U karantin je stigao i vidno raspoloženi Vladimir Tomović, koji je odmah mahnuo budućim cimerima i okupljenim novinarima i fotoreporterima.

 

Među prvima je pristigla Nadežda Biljić, kao i Nikola Bogdanović Kole i Marko Kraljevački, kojem se ubrzo pridružio i Dean Stejin, prijatelj Darka Lazića koji je pred fotoreporterima razmenjivao nežnosti sa devojkom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here