Jelena Karleuša je starija 7 godina od Duška Tošića: Jelena objasnila zbog čega je odlično biti sa mlađim muškarcem

O RAZLICI U GODINAMA JE PRIČALA JELENA KARLEUŠA O NJOJ I DUŠKU TOŠIĆU. U BRAKU SU 10 GODINA NJIH DVOJE, ONI SAVRŠENO FUNKCIONIŠU, NJOJ NE SMETA ŠTO JE NJEN MUŠKARAC MLAĐI OD NJE.

Postoje samo pozitivne strane. Brz, mlad, sposoban, uvijek može, zdrav je. Kada sam upoznala Duška, ja sam gledala njega neko ko je fantastičan izbor da bude otac moje djece.

Za žene koje su sa mlađim muškarcem kažu da su kuguarke, Jeleni ipak to ne smeta. Rekla je da je nisu tako nazivali, ali vjerovatno to misle o njoj. Kuguar je vrsta mačke, što da ne, hvala im, kazala je Jelena Karleuša kada je gostovala u emisiji Exkluziv TV Prva.

Duško Tošić igra za Bešiktaš, na pragu je prelaska u kineski klub koji vodi Dragan Stojković Piksi. Rođen je u Zrenjaninu, 19.januara 1985.godine.

On je prošao sa Proleterom iz njegovog rodnog grada sve mlađe kategorije, a u OFK Beograd je prešao 2002.godine, a nakon toga, četiri godine je nosio dres pa je otišao u francuski Sochaux. Godinu dana se zadržao u Francuskoj prije nego li je potpisao za bremenski Werder, u prvoj sezoni je ponekad igrao za prvi tim. 2008.godine, Duško je dobio poziv da igra za Srbiju na Olimpijskim igrama, iako se protivio njegov tadašnji trener Tomas Šaf, nakon toga, za njega nije bilo više mjesta u Werderu. Uslijedio je prelazak u engleski Portsmouth, kasnije u QPR, pa je došao u Zvezdu, ali je jednu godinu bio na posudbi u Betisu. Otišao je u turski Genclerbirlligi, a nakon toga, prešao je u turski gigant, ekipu Bešiktaša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *