SHARE

Vuk je bio u ozbiljnoj vezi, vjerio je svoju djevojku Biljanu prije godinu dana. Ona ga je lično molila da podrži Kiju zato što je saosjećala s njom kroz rijaliti i zato joj je Vuk Mob ponudio putem medija da bude u njegovom spotu kad izađe iz “Zadruge. Nedugo nakon Kijinog izlaska iz rijalitija upoznali su se u klubu gdje je Vuk nastupao, a on je prećutao vjerenici da je upoznao Kristinu. Kija je tada zapratila Vukovu vjerenicu na Instagramu. Dva sata kasnije ju je otpratila i tada je vjerenica počela da sumnja da se nešto događa – priča izvor blizak reperu i nastavlja:

– Vuk je danima bio sumnjiv i odsutan, a Kristinu nije pominjao, međutim njegova vjerenica je na Instagramu ubrzo imala šta da vidi. Vuk je počeo da ostavlja u komentarima srca na svakoj Kijinoj objavi, a i ona mu je uzvraćala. Kijini i Vukovi pratioci počeli su da joj šalju njihove slike i dokaze da se između njih nešto događa, a kada se suočila s njim, on se pravdao time da sve to rade zbog marketinga, međutim, djevojka je raskinula vjeridbu 12. jula, završava izvor.

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Kija i Vuk se viđaju u tajnosti, dok njen razvod od Slobe Radanovića ne bude konačan, da je narod ne bi osudio jer je i sama bila prevarena, a sada je uradila Vukovoj, sada već bivšoj, vjerenici.

Kontakt je uspostavljen sa Vukovom doskorašnjom vjerenicom Biljanom Savić, a ona je potvrdila navode izvora.

– Istina je, raskinuli smo, ali ništa više od toga ne želim da komentarišem. Pozovite gospođu Kristinu i Vuka, pa neka vam oni objasne šta su radili – rekla je Biljana za Srpski telegraf.

Da se Kija i Vuk zaista viđaju potvrđuje i njihova zajednička fotografija. Naime, on je imao nastup u Šabcu, a kojem je, iako trenutno živi u Beogradu, prisustvovala i sama Kristina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here