KUPILA ĆEVAPE ZA RUČAK: Kada je otvorila pakovanje, dobila je ekstra dodatak koji gmiže (VIDEO)

Snimak pokvarenog mlevenog mesa sa sve crvom pojavio se na Facebook stranici “Podgorički vremeplov” što je zabrinulo mnoge tamošnje kupce.

Naime, na snimku se vide uredno upakovani ćevapi, a gospođa koja je pokušala da ih razdvoji prstima, mogla je samo da se zgrane nad sadržajem sa sve crvom unutra. Vjerovatno ju je sumnjiva boja mesa nagnala da isto i uradi. Očigledno je da meso nije bezbjedno za upotrebu, što se golim okom vidi.

bb

Pola kilograma pokvarenog mesa u spornoj radnji u Crnoj Gori košta 1,86 eura i to možda jeste povoljno za tamošnje prilike, ali definitivno nije zdravo.

bb1

Korisnici Fejsbuka su, razumljivo, osuli paljbu po prodavcu, ali i po gospođi koja je okačila snimak zašto sve nije prijavila inspekciji i zašto je snimak okačila anonimno.

– Gospođo, ne razumijem zašto anonimno? Jeste li sami stavili crva?! Ako niste, onda ste trebali zvati nadležnu inspekciju i prijaviti slučaj. Uostalom, kad imate para za manikir, nemojte da žalite da platite meso i malo skuplje, da ne bi jeli svašta! – bio je jedan od oštrijih komentara.

Da li zbog cijene ili nečeg drugog, svakako obratite pažnju gdje i šta kupujete da ne biste završili u bolnici!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *