Lepa Brena priznala nakon 5 godina: Moj otac nije napustio ovaj svijet prirodnim putem na moj rođendan, a ja sam to oduvijek sumnjala

Pjevačica Lepa Brena je odlučila po prvi put priznati na koji način je ona izgubila svoga oca, a priznala je da nije otišao sa ovog svijeta prirodnim putem, nego da ga je udario autobus i nakon toga je bio kraj. Fahreta Jahić je pravo ime Lepe Brena koja danas ima 55 godina i koja je ostala bez svoje majke Ifete prošle godine.

Sada je ona odlučila da po prvi put progovori o tome kako je izgubila svoga oca Abida koji je napustio ovaj svijet prije osam godina. Po prvi put je sama otkrila kako je to izgubila svoga oca i zaista se oko toga podigla velika prašina. Lepa Brena je obilježila čak 35 godina rada na sceni i tako je povodom toga bila gost na jednoj emisiji.

Osim o pitanjima oko posla je Breni postavljeno pitanje od novinarke koje je vezano za jednu fotografiju. Radilo se o tome kako je njen sin Viktor objavio jednu fotografiju, a iza koje su se vidjele noge nepoznate starlete. Tada je čak i Brena na društvenim mrežama prokomentarisala ovu fotografiju i napisala “šta je to sine moj?”.

Poslije toga se pričalo dosta o tome kako je Brena odlučila poslati svoga sina u inostranstvo kako bi ga uspjela da izvuće iz neprijatne situacije koja je nastala. Brena je rekla da je on muškarac i da mora proći taj period, a da je trebao ići na fakultet, dok je ipak odlučio da ide u inostranstvo. Svakom muškarcu mora doći samom u glavu šta je bitno u životu, a šta je nevažno i tek kada to sam shvati onda može nastaviti dalje.

 

Bez dinara je učestvovao u rijalitiju u kojem je prevario ženu i ostavio ljubavnicu: Javnost ga je stavila na stub srama, a kada saznate koliko uzima za svoje nastupe, neće vam biti dobro

Teško da postoji neko, a ko prati rijalitije, a da ne zna ko je Slobodan Radanović. E pa, Slobodanu je učešće u rijalitiju pomoglo da svoj honorar za nastupe uveća za dva do tri puta.

Poslije napuštanja rijalitija Radanović je dogovorio suradnju sa jednim poznatim menadžerom, a osnovni uslov od strane Radanovića za tu suradnju je bio da mu se poveća honorar za nastupe po klubovima i diskotekama da bi mogao da financijski osigura, kako sebe, tako i svoje najmilije.

Kreiralo se mišljenje da će poslije silne bure u rijalitiju Slobodan htjeti da napravi određenu pauzu od nastupa i od javnosti, ali pošto je on u rijaliti ušao bez ugovora, posao mu je bila prva misao kada je izašao iz Zadruge.

Prijatelji za Slobu kažu da on ni prije ulaska u Zadrugu nije bio željan para ni materijalnih sredstava, i da je uvijek bio široke ruke, i da je svaki bakšiš dijelio sa bendom, ali je poslije uzlaska iz Zadruge shvatio da se mora malo ozbiljnije pozabaviti svojom karijerom, i da mora malo više raditi na svojoj financijskoj sigurnosti. Zato je Slobodan bio malo i zabrinut kako će gazde kubova i diskoteka reagirati na njegov novi honorar, ali s obzirom koliko je interesiranje za Slobine nastupe, izgleda da je zabrinutost bila pretjerana.

Strah je bio i zbog toga jer su ga mjesecima osuđivali zbog njegovih postupaka u Zadrugi, ali je već poslije prvog nastupa shvatio da to baš nije tako, i da osude nisu baš tolike prirode kako mediji žele da prikažu.

Sloba je prije rijalitija za svoje nastupe dobivao oko 1.000 eura, a poslije Zadruge i sa novim menadžerom i ugovorom, on za svoje nastupe dobije između 3.000 do 5.000 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *