Luna otvorila butik, okupila zadrugare i porodicu, a evo kako joj je Sloba čestitao i zašto se nije pojavio! (VIDEO) (FOTO)

Luna Đogani otvorila je butik na Novom Beogradu, a otvaranju su prisustvovali članovi porodice, prijatelji, kao i pojedini učesnici Zadruge

  Luna Đogani danas je u Beogradu otvorila butik sa svojom modnom linijom koja je pokrenuta još dok je bila u Zadruzi, a o ovom danu je, kako je i sama rekla pred našim kamerama, dugo sanjala.

Otvaranju butika su prisustvovali Anabela, njen suprug Andrej Atijas i ćerka Blankica, zatim Gagi Đogani, Lunina sestra Nina, brat Adam, kao i ostatak najbližih članova porodice i prijatelja.

Anabela i Luna/ Foto: ATA Images

Luna i Anabela bile su u komadu iz Lunine kolekcije, Luna u crvenom, a Anabela u plavom kratkom kombinezonu, a od danas ponosna vlasnica butika dobila je poklone od fanova koji su je sačekali ispred i sa kojima se rado slikala.

Učesnice Zadruge Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov donele su joj cveće, da joj čestita došli su i Viktorija, Marko Miljković, Filip Đukić, a Luna je bila vidno uzbuđena, kao i njena porodica.

Luna Đogani/ Foto: ATA Images

 Jako sam uzbuđena, zahvalna i srećna, još ne mogu da verujem. Sve mislim da sanjam sve ovo – počela je Luna, pa dodala da postoji mogućnost i da sarađuje sa Kijom Kockar.

– Što da ne, ja sam takva da volim da zaboravljam na ružne stvari i gledam samo one lepe – rekla je Luna, a da li joj je Sloba čestitao i da li ga je pozvala na otvaranje butika poslušajte u Luninoj izjavi u videu na početku teksta.

Luna Đogani/ Foto: ATA Images

Anabela i Luna/ Foto: ATA Images

Anabela Atijas/ Foto: ATA Images

Luna Đogani/ Foto: ATA Images

Luna i Viktorija/ Foto: ATA Images

Gagi Đogani/ Foto: ATA Images

Filip Đukić i Anabela/ Foto: ATA Images

Marko Miljković/ Foto: ATA Images

Viktorija/ Foto: ATA Images

Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov/ Foto: ATA Images

Luna sa Zoranom i Andrijanom/ Foto: ATA Images

Gagi Đogani i Andrej Atijas/ Foto: ATA Images

Lunin brat Adam/ Foto: ATA Images

Gagi Đogani i Andrej Atijas/ Foto: ATA Images

Otvaranje Luninog butika/ Foto: ATA Images

Luna Đogani/ Foto: ATA Images

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *