Majka je preko Fejsbuka zatražila pomoć za ćerku kojoj se pokvario auto u Grčkoj, a ovaj automehaničar je odmah dojurio na +40

Molba majke imala je više od 270 komentara, a većina su bili saveti i želja ljudi da pomognu

Majka devojke kojoj se pokvario automobil ispred prodavnice u Solunu potražila je pomoć preko grupe “Live from Greece” i za samo sat vremena automehaničar se stvorio ispred i na plus 40 sredio kvar.

 HITNO…da li je možda neko trenutno u Solunu u Ikei? Ćerka (20 god) je sama i ne može iz nekog razloga da upali kola, a treba da nastavi na Halkidiki…. samo da neko pogleda i ako može da joj pomogne da upali…. auto je kraj samog glavnog ulaza u Ikeu. A mi smo u Srbiji… – zavapila je očajna majka.

Molba majke, Printskrin: Facebook

Javilo se mnogo članova koji su pokušavali da reše problem porukama i konkretnim savetima, a Aleksandar Andrić iz Valjeva je otišao i korak dalje. Rekao je da je na Halkidikiju i da za sat vremena može krenuti ka njima da im pomogne.

Aleksandar je zaista i došao, satima popravljao auto i na kraju uspeo, a ćerka je poslala majci sledeću poruku: “Mama, ti nemaš predstavu koliko se Aleksandar namučio. 40+ bez hlada, rastavio pola auta, vadio sedište…bez kompjutera…na kraju sve sam uspeo!”

Rasplest situacije, Printskrin: Facebook

Napravili su i selfi na kraju, a Aleksandar je nakon višečasovne popravke automobila, nastavio put ka Srbiji.

Administratori stranice zaključili su da je ovaj svet bolji nego što nam se ponekad čini.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *