Megan Markl ponovo krši protokol bez da dva puta razmisli o tome – svi se pitaju šta će kraljica reći na ovo

U skorije vrijeme je bio veliki dan u Londonu, a razlog tome je zapravo rođedan Kraljice Elizabete. Sve je bilo prema tradicijama, a ovaj put se na toj proslavi pojavila i Megan Markle, zakonita supruga princa Harija. Ipak, kada ste pročitali naslov, onda se pitate koje je to ona pravilo prekršila. Megan je zapravo prekršila pravilo ponovo sa svojom odjevnom kombinacijom.

Sudeći prema svemu, njoj toliko nisu bitna pravila jer ih je do sada mnogo puta prekršila, te izgleda da će i nastaviti raditi po svome. Radilo se o tome da su kraljica, a Kamila Parker i Kejt Midlton također obukle haljine koji su bile plave boje uz duge rukave, a sve to je bilo naravno prema protokolu. Ipak, Megan se razlikovala od njih jer je obukla haljinu koja je otkrivala njena ramena. Svi se pitaju šta je to kraljica rekla kada je vidjela.

Inače je kraljevski protokol takav da govori da ramena britanskih plemkinja uvijek moraju da budu pokrivena. Kao što i sami možete pogledati na fotografijama, sve što smo rekli je istina i primijeti se razlika kod kraljice, te kod poznate glumice koja se odrekla svoje karijere i udala za princa.

Vjenčanje koje su imali Hari i Megan Markl je sigurno bilo jedno od najvećih, te će se pamtiti po ranzim specifičnim detaljima na koje nikako nismo navikli. Pored toga što je vjenčanje bilo prije nekog vremena, opet se i dalje priča o tome i spominje u raznim medijima. To vjenčanje je bilo cijelo vrijeme upraćeno od strane medija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *