MILAN STANKOVIĆ ŽESTOKO ODGOVORIO SLAVICI KADA JE REKLA DA JE MILICA PAVLOVIĆ VEĆA ZVIJEZDA OD NJEGA! SPOMENUO JE I KARLEUŠU!

Nedavno su u emisiji koju vodi Ognjen Amidžić „Amidži šo“ gostovali Slavica Ćukteraš i Milan Stanković. Između njih je došlo do sukoba i to samozbog jednog iskrenog Slavicinog saznanja. Pričali su o tome ko ej veća zvijezda, Milan Stanković ili Milica Pavlović. Slavica je na ovo pitanje odgovorila bez dlake na jeziku.

13, January, 2015, Belgrade – Concert of Milica Pavlovic in Kosutnjak. Milica Pavlovic – singer. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages.
13, januar, 2015, Beograd – Koncert Milice Pavlovic u Kosutnjaku. Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages.

Slavica Ćukteraš je rekla da je Milica Pavlović veća zvijezda od Milana Stankvoića, na što joj pjevač nije prešutio, nego joj je odmah uputio odgovor.

„ Potvrdu o tome kolika sam zvezda eventualno mogu da čujem samo od Jelene Karleuše. Da se razumijemo, svi ispod se ne računaju!!“ – odgovorio je odmah Milan Stanković, a zatim je počeo da priča o njihovom odnosu.

Naveo je da Jelenu Karleušu obožava i da je ona jeidna krlajica šou-biznisa, te da mu je čast što ga baš ovakva ličnost pohvalila. U zadnje vrijeme im stiže bezbroj poruka od fanova, te im predlažu da snime duet. Milan Stanković i Jelena Karleuša smatraju da će do toga doći, ali samo kada usklade obaveze kojima su pretrpani.

Očito je Milanu teško palo što je izgovorila Slavica Ćukteraš, jer je na veoma ciničan način odgovorio istoj. Nadamo se da do većih sukoba neće dolaziti, te da će odnos između Milana Stankovića i Slavice Ćukteraš vremenom se popraviti.

Podijelite ovaj članak sa prijateljima koji nisu bili u mogučnosti da gledaju najglednaiju emisiju „Amidži šou“, jer se ovaj sukob vjerujemo zadugo neće zaboraviti. Za više članaka posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti i najaktuelnije teme današnjice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *