Možda se to desi kada daju gol! Balaševićeva ćerka zapazila detalj na Šaćirijevom šortsu, a onda pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

– Samo da utvrdim da li je u meni problem pa da potražim drugu vrstu pomoći ili još neko vidi isto što i ja? – napisala je Balaševićeva

Beba Balašević i Šaćiri, Printskrin: Youtube/kanal9tvns

Fudbaleri Švajcarske, inače albanskog porekla Đerdan Šaćiri i Granit Džaka proslavili su golove koje su dali prilikom utakmice sa Srbijom pokazujući znak orla, odnosno nacionalni simbol Albanije pred milionskom publikom.

Nataša Bekvalac ponovo nastupa, a sada je objavila fotografiiju sa anđeoskim krilima i otkrila šta su joj fanovi poručili! (FOTO)

Ovo je još uvek glavna tema o kojoj svi bruje, a oglasila se i ćerka našeg poznatog pevača Đorđa Balaševića, pa je dala interesantan komentar.

Jelena Beba Balašević, Printskrin: Youtube/Stav Ulice

Jelena Beba Balašević na svom Tviter profilu objavila je sliku Šaćirija koji je proslavio gol, a onda je napisala komentar nakon kojeg se povela rasprva na društvenim mrežama, a odnosi se na donji deo dresa ovog fudbalera.

– Hm… Može mala pomoć? Samo da utvrdim da li je u meni problem pa da potražim drugu vrstu pomoći ili još neko vidi isto što i ja? – napisala je Balaševićeva, a onda je dodala:

– Možda se muškarcima to desi kad daju gol EVO NE ZNAM NISAM JOŠ NIKAD DALA GOL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *