MUŠKARCIMA SE GADE, A ŽENE IH OBOŽAVAJU: Ove štikle će biti hit ove jeseni, spremne su SKUPO DA IH PLATE!

Najpoželjnije visoke potpetice ove sezone stižu nam iz luksuznog brenda Balenciaga, a neobične su i zabavne, jarke boje i inspirisane čuvenim Crocs papučama.

Riječ je o salonkama jarko roze boje sa dečjim aplikacijama i stikerima na njima, a opisane su kao “nešto između crocs modela i štikli za Barbike”.

Samo od pogleda na ovaj model cipela silno ćete se zabaviti – pored upečatljive boje one mame poglede i ukrasima u vidu duge, zvjezdica, cvijeća, životinja, hambrugera… Sve to u kombinaciji sa visokom štiklom i izraženim špicem ne zvuči kkao najsretnija kombinacija, ali u praksi može se reći da ipak djeluju krajnje simpatično.

Balenciaga salonke postale su hit, a brend je od dolaska Demna Gvasalija na mesto kreativnog direktora ponudio prilično atipičan pristup modi, a sve pod parolom “elegancija je relativna stvar”.

Gruzijac je u kolekciju uvrstio predimenzionirane komade, prenaglašene krojeve, slojevitost kojoj nema kraja, a ono što je dalo možda i najveći pečat njegovom djelu jeste činjenica da je gotovo obrisao granice između visoke i ulične mode.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *