SHARE

Ovan – godišnji horoskop za 2018.

Godi[nji horoskop za 2018. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za 2018.

Dragi Ovnovi,
Novu 2018. godinu ćete početi dinamično i uspešno. Efikasnim akcijama ćete učvrstiti svoj autoritet i stabilno poslovanje. Izbegavajte rizike i obratite pažnju na nedobronamerne osobe koje će želeti da se okoriste preko vaših leđa. Početkom aprila će vaš vladar Mars praviti konjunkciju sa Saturnom u znaku Jarca i u vašem polju posla i karijere. Započećete jedan veliki i dugoročni projekat koji će vam doneti uspon u karijeri i dobitke. Sredinom godine, u junu, bićete nedovoljno organizovani i to će vas usporavati. Mars će biti retrogradan od kraja juna do kraja avgusta u vašem polju saradnika, a to će nepovoljno uticati na grupne poduhvate i saradnju sa društvenim insitucijama. Vaši poslovni kontakti će biti otežani. Septembar vam donosi razne napetosti na poslu, posebno u odnosima sa kolegama. Oktobar i prva polovina novembra donose vam teškoće u pregovorima sa poslovnim partnerima. Već od druge polovine novembra do kraja godine prevazići ćete najveći broj prepreka i moći ćete da se malo odmorite i bavite većinom rutinskim aktivnostima na poslu.

U januaru će vaš vladar Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju platnog prometa, a praviće i sekstil sa Venerom koja vlada vašim poljem novca. To će vam doneti povećane prilive sredstava na vaš račun. Nakon promenljive situacije u martu, april vam donosi stabilne prihode i velike šanse za dugoročne dobitke. Druga polovina maja vam donosi finansijsku krizu zbog opozicije Venere sa Saturnom i ulaska Urana u znak Bika i vaše polje novca. Poboljšanje vas očekuje tokom jula, dok ćete do oktobra uspeti da ostvarite stabilne prihode. Venera će biti retrogradna tokom oktobra i u prvoj polovini novembra, što će ograničiti priliv sredstava na vaš račun. U decembru ćete uspeti da to nadoknadite.

Nezaposleni Ovnovi će dobiti povonje mogućnosti da se zaposle u martu, aprilu i oktobru. Teškoće po ovom pitanju imaće od juna do početka semptembra.

Za nastavak teksta idite na sledeću stranicu⬇️⬇️⬇️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here