NAJVEĆI MOGUĆI HOROSKOP do kraja 2018. godine: EVOKOJE ZNAKOVE čeka NEZAPAMĆEN PREOKRET SUDBINE!

Najveći horoskop za kraj godine. Ako ste znatiželjni šta će vam sutrašnjica doneti, evo horoskopa za narednih nekoliko meseci koji će vam i te kako ukazati na sve one zgode i nezgode koje vas očekuju.

Ovan

Ljubav

Ceo jul, avgust i početak septembra Merkur će podsticati vaše područje upoznavanja. To znači da ćete razgovarati o mnogim temama. Ako imate partnera, sada ćete saznati sve o njemu. Razgovor je često prvi korak prema zaljubljivanju jer je um zaokupljen mislima o drugoj osobi. Postavite važna pitanja i saznajte sve što želite.

Ako ste sami, pokušajte sa stranicama za upoznavanje. Period između 26. jula i 19. avgusta može da bude posebno inspirativan.

Pomračenje Sunca 11. avgusta pada u vašu zonu upoznavanja. Ovo može biti dobar dan za početak i stvaranje romantičnog života koji želite. To znači aktivno traženje nekoga koga biste mogli da zavolite. Toj osobi ćete ponuditi celog sebe. Budite dostupni i opušteni, i lako ćete se naći u situacijama koje se pretvaraju u ljubav. Ovo je vreme za izlaske. Pozovite prijatelje i prihvatite pozive za druženje.

Ove će godine formiranje ozbiljne veze biti divno i bolno. Venera će vam privlačiti partnere od 7. avgusta do 10. septembra, te ponovo od 1. novembra do 3. decembra. Ako ste sami, to bi moglo značiti da postoji više od jednog potencijalnog partnera.

Vrijeme od 1. do 16. novembra može biti izazovno i plodno jer je Venera retrogradna u vašoj zoni odnosa. To može biti bolno vreme jer bi se vaša bajkovita ljubavna priča mogla srušiti kao kula od karata. Zapamtite da su to faze i da će proći. Ako verujete da je to ljubav vašeg života, izdržite. Uskoro će doći srećniji dani.

Ako vaš dugogodišnji partner želi prekid, može se raditi o prolaznoj fazi. Postoji verovatnoća da ćete kasnije moći da spasite brak ili vezu. Nemojte donositi odluke kada je Venera retrogradna.

Svake godine postoji nekoliko dana koji ne podupiru romantiku ili partnerske odnose, pa se pazite dan pre i posle 11. avgusta. Dok Sunce vlada vašim romantičnim svetom, sve je u redu. Za vreme pomračenja, kada Mesec pokrije Sunce, na kratko vreme dolazi do prekida sunčeve energije. Ovo je dovoljno za manje zastoje u ljubavnom životu. Izbegavajte sastanke na slepo od 4. do 11. avgusta.

Čeka vas izazovno razdoblje od 5. oktobra do 16. novembra jer je Venera retrogradna. U ovom periodu nemojte planirati venčanje. U ovom trenutku možete osetiti da ljubav nije snažna kao što je nekad bila. Ovo je samo faza za one u stabilnim odnosima. Za neke će to značiti početak kraja.

Ako ste sami, ljudi s kojima se susrećete možda se čine savršeni. Dajte ipak sebi vremena da ih upoznate u danima i nedeljam nakon što Venera ponovno krene direktno. Ako je vaš odnos započeo u ovom razdoblju i još uvek je snažan u novembru, onda je to zapravo blagoslov jer ćete videti mane ove osobe na samom početku.

 

POSAO I  FINANSIJE PROČITAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANI ⇓⇓⇓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *