Najveći mogući horoskop za JUNI 2018.Mjesec pun ljubavi za Ovnove, Blizance i Device , Škorpije oprez sa investicijama, Jarac treba odlučiti da li će jedno prijateljstvo pretvoriti u ljubav…

Najveći horoskop za JUNI 2018.Mjesec pun ljubavi za Ovnove, Blizance i Device , Škorpije oprez sa investicijama, Jarac treba odlučiti da li će jedno prijateljstvo pretvoriti u ljubav…

OVAN

POSAO

Poslovne prognoze za jun 2018.

Dragi Ovnovi,

Početkom meseca, 1. juna, Merkur pravi trigon sa vašim vladarem Marsom. Uspećete da se bolje organizujete u odnosima sa saradnicima i da ostvarite uspešniju komunikaciju i koordinaciju. U prvoj dekadi juna nailazićete na nekorektne poteze od strane ljudi koji će iza vaših leđa pokušati da steknu ličnu korist na vašu štetu. Pripazite se zamki konkurencije i izbegavajte da se služite tajnim poslovnim kanalima. U drugoj dekadi meseca, 16. juna, Merkur pravi opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam otežati da ispoštujete rokove i usporiće vas u razvoju dugoročnih i velikih poslova. Bićete primorani da se reorganizujete i da pronađete kompromis između onoga što je prioritetno i onoga što je realno moguće izvesti i postići. Neophodno je da sve pažljivo planirate i ništa ne prešuštate slučaju. U trećoj dekadi juna vaš vladar Mars će krenuti retrogradno. Zbog nepovoljnih okolnosti kasniće jedan važan posao ali će vam u pomoć priskočiti stari i pouzdani saradnici sa kojima ćete obnoviti odnose.

Na početku juna, trigon Venere koja vlada vašim poljem novca sa Jupiterom i neptunom doneće vam povoljne prilike za ostvarenje većih dobitaka. Platni promet će vam biti poboljšan. Izbegavajte jedino tajne transakcije i nelegalne tokove novca. Sredinom juna će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da nije vreme za nove investicije. Ishitreni i nepromišljeni troškovi vam mogu naneti štetu. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Neplaćeni dugovi će vas pritiskati i nećete biti u prilici da investirate tamo gde je važno. Ne bi valjalo da ulazite u dodatna zaduživanja. Oblasti u kojima ćete moći da poslujete sa dobitkom su saobraćaj, komunikacije, elektronika i IT.

Nezaposlenim Ovnovima prućiće se mogućnosti za sezonski ili privremeni posao. Dobro će se pokazati u oblastima saradnje i timskog rada gde mogu dobiti honorani posao.

Ljubav, posao i  zdravlje pročitajte na sljedećoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *