SHARE

Naš poznati i iskusni astrolog Igor Pavluković pripremio vam je analizu nebeskih dešavanja tokom septembra meseca 2018.!

Mesečni horoskop za septembar 2018. za sve Ovnove

Mesečni horoskop - poslovne prognozePOSAO
Poslovne prognoze za septembar 2018.

Dragi Ovnovi,
U prvoj dekadi septembra potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga. Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije.

Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata. Jupiter će 12. septembra praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vreme će Venera praviti opoziciju sa Uranom, što može da vam poremeti finansijske planove i umesto očekivanog dobitka da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca. Zaradu ćete svakako povećati ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i trgovinom nekretninama. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta.

Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju novi posao kao agenti ili operateri u marketinškoj agenciji. Ovnovi koji su zanatlije po profesiji, takođe će biti u mogućnosti da se zaposle na neodređeno vreme.

Za nastavak teksta idite na sledeću stranicu⬇️⬇️⬇️

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here