NAJZGODNIJA ŽENA HOROSKOPA: Ima tijelo boginje, lice nađela i karakter kraljice!!

Alfa ženka, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe!

Žena Jarac

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

Nevjerojatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rješenje. Može se činiti hladna i rezervirana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njezin dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

Ljubavni život

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vrijeme na besmisleni flert za kojeg zna da ne vodi nigdje. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se netko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađati i brine se za njega zbog čega se može činiti kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zavisiti od partnera. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim trenucima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

Strastvena je ljubavnica voljna eksperimentirati u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njezinog srca i otkriti njegovu toplu i nježnu srž i jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njezine emocionalne potrebe.

Veliki prijatelj
Prirodni je vođa, žena Jarac često je glavna i među svojim prijateljima. Voli imati svoju grupu privrženih ljudi u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kad shvatite kako grupa funkcionira prihvatit će vas kao sebi ravnopravnog.

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je raditi planove za svoje prijatelje za koje oni uopće ne znaju. Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i obitelji, vrlo je odana svojim prijateljima i uvijek im daje do znanja da se na nju mogu osloniti i pouzdati. Mnogi njezini prijatelji pripadaju senzibilnim horoskopskim znakovima, Škorpionu ili Ribama.

Vanjski izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom ljepotom, njen izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primijete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakterizira duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena, čist i blistav ten.

Tijelo joj je proporcionalne građe i čvrsto, pa se žena Jarac može pohvaliti velikom fizičkom izdržljivošću. Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njezinoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansi. Osim izražajnim jagodicama, osvaja i svojim prekrasnim osmijehom za koji stalno dobiva komplimente. Ima lijepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njezin hod brz, okretan i siguran. Uvijek izgleda sveže i mlađe nego što je.

Osobni i originalni stil

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odjevena. Odjevnim stilom ističe svoju individualnost, a njezine odjevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija.

Strogo poslovno odijelo ili kostim stoje joj kao saliveni. U slobodno vrijeme voli biti u manje formalnoj odjeći, ali nikad je nećete vidjeti u nečem previše ležernom. Ženi Jarcu je praktičnost iznad svega i njene misli usredotočene su na važnije stvari od mode, ali ako joj moda može pomoći na njenom putu prema cilju, onda će se njome i poslužiti.

Ono u čemu istinski uživa jesu modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan ili kičast. Klasičan ručni sat, jednostavan lančić ili biserna ogrlica njezin su izbor.

Izrada vlastitih kozmetičkih proizvoda za njegu kože omiljeni joj je hobi jer je istovremeno praktičan i opuštajući. Kad je riječ o make-upu, odlično joj stoji smokey eye u kombinaciji s nude usnama, dakle stil 1960-ih. Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad si to zaista može priuštitii. Ona zna koliko njezin teško zarađeni novac vrijedi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno. Voli proučavati kataloge kao i bilježiti koji butici drže odjeću koja se njoj sviđa. Radije će dati više novca za kaput koji će nositi nekoliko godina nego svake sezone kupovati novi jeftiniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *