Nakon što je saznao da ga supruga vara, napravio je listu želja i poslao njenom ljubavniku! Broj 5 će vas najviše nasmijati!

Pismo koje je napisao prevareni muž se veoma brzo i u kratkom vremenskom periodu proširio po društvenim mrežama. Kada je saznao za prevaru svoje supruge nije mogao preko toga tek tako da pređe i pokaže svoju hladnokrvnost, nego je morao da uradi barem nešto.

Nakon što je saznao da ga je supruga prevarila, odlučio je da napiše pismo njenom ljubavniku u kojem je napisao nekoliko želja, a koje će im biti od koristi kako bi očuvali njihovu vezu.

Reakcija ovog čovjeka je najprije iznenadila mnoge, ali osim toga ljudi su se zaista dobro nasmijali, jer nisu nikada očekivali da je neki muškarac spreman na ovo. Otkrivamo sada koje su njegove želje.

– Nikada nemoj, molim te da ostavljas podignutu dasku na WC šolji, jer misli da sam to ja uradio, pa me uvijek krivi.

– Kada odlučiš da popiješ sav alkohol koji sam ja kupio, udostoji se makar da ostaviš novac za to ili sljedeći put ga kupi sam sebi.

– Možda tvoje prisustvo u mojoj kući i daje mi često priliku da idem na pecanje, ali vrijeme je da prestaneš piti moje pivo. Uredu, dozvoljavam ti da popiješ jedno ili dva, ali ostavi i meni koje, jer kad ti odeš ja moram s njom da provodim ostatak vremena.

– Mojoj djeci nemoj više govoriti da si im ujak. Djeca možda jesu mala i misliš da ne shvataju, ali vjeruj da nisu retardirana.

– Nemoj kad god ti je zima da pojačavaš grijanje, jer sve što ti potrošiš ja moram da plaćam.

– Kada sjediš na mojoj fotelji nemoj uvijek da prebacuješ svu svoju težinu na jednu stranu, jer si počeo da mi praviš udubljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *