NE IDITE POD NOŽ: Majica čini da GRUDI izgledaju kao da ih je povećao plastični hirurg, ŽENE SU ODUŠEVLJENE (VIDEO)

Naša moda je stvarno prevazišla sve moguće granice koje su postojale, pa vam sada ni ne treba estetska hirurgija da biste izgledali potpuno drugačije. Na “Redditu”, se pojavila fotografija majice koja ima crno-bijelu mrežu preko poprsja. Fotografija je odmah postala popularna, a sigurno možete da pretpostavite zašto.

b

Sijenka preko majice vizuelno uvećava grudi, i to poprilično. Tek kada se okrene na stranu, optička iluzija je razbijena i otkriven je skroman grudni grudni koš. Mnogi su impresionirani ovom  3D majicom, a jedna osoba je rekla: “Ljudi će se pitati zašto od sada uvijek nosim istu majicu na svakoj fotografiji?

 

b2
– Treba mi ova majica, molim vas. – napisala je jedna korisnica “Reddita”.

– Ovo je nevjerovatno. Sise za sve! – rekla je još jedna korisnica “Reddita”.

Fotografija je najprije podijeljena kada je japanska vlogerka i glumica Sakura Inagaki Saki objavila kritiku ove majice na JuTjubu, a majicu je kreirao japanski brand  “ekoD Works”.

b3
Kratak video snimak je podeljen na Imguru, pokazujući kako je žena “povećala” svoje grudi za samo sekund. Jedna žena koja je postovala video na Imguru se našalila : “Ovo je najočigledniji slučaj lažnog oglašavanja”

Na sajtu “The Teezily” možete kupiti ovu majicu za 15 funti (2.000 dinara), a tamo je majica opisana riječima: “Ne dopustite da vaši snovi budu samo snovi! Ako ste umorni od nošenja jako teških grudnjaka koji vas “guše i stiskaju”, evo vam udobnija alternativa koju možete uzeti u obzir.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *