Niko ne smije kročiti u ovaj grad u BiH ako nije rođen u njihovoj zemlji – evo čemu se radi (Video)

Jedna prelijepa zemlja je inače Bosna i Hercegovina koju krase razne anegdote, prirodne ljepote, a također i ostale stvari koje ta zemlja nudi. Ipak, tamo postoje i neke neobične stvari, a za prvi primjer ćemo navesti mjesto Tarčin koje se nalazi blizu Sarajeva. Tamo niko ne smije da uđe osim Arapa koji su i napravili to cijelo naselje.

To naselje je nastalo u otprilike neko skorije vrijeme, a za dolazak turista je totalno zabranjeno. Arapi ne žele nikako da miješaju žene sa drugima, a osim toga niti žele neke čudne poglede na njih. Običaji i kultura koje oni imaju se dosta više razlikuje od bosanskih običaja i onih na koje smo mi navikli.

Postoji jedino vrijeme kada se ovo mjesto može posjetiti, a to je u zimskom periodu i to je zbog toga što njih tada nema tamo. Tako su Arapi sagradili dosta stambenih zgrada, ali i jedno veliko vještačko jezero koje se nalazi između zgrada. To naselje čak ima svoje obezbjeđenje koje ne dozvolja bilo kome da priđe u vrijeme kada su Arapi tu.

Kada je prodaja ovih kuća trajala, onda se niti jedan oglas za prodaju nije mogao vidjeti osim onih koji su bili u kuvajtskim medijima. Izgleda da oni sve ljepote čuvaju za sebe, ali opet smo mi odlučili da vam pokažemo jedan video zapis koji će vam pokazati i zbog čega su oni toliko zaštitnički nastrojeni prema tome što su izgradili. Pogledajte sada video zapis i sve će vam biti jasno, a izgleda kao da je iz filmova:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *