NJIHOV PAPARACO SNIMAK ŠOKIRAO JE JAVNOST, A SADA JE SLOBA OTKRIO ŠTA JE HTEO OD ANABELE I LUNE! (VIDEO)

Pinkova zvezda Slobodan Radanović i Luna Đogani odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu vezu odmah nakon napuštanja Zadruge, iako su mnogi tvrdili da je njihova ljubav prava i da će ponovo zaživeti

 

Međutim, po izlasku iz Bele kuće svako je krenuo svojim putem, a kako su medijski bili propraćeni na svakom koraku moglo se primetiti da Slobodan nijednom nije pokušao da njihovoj vezi pruži novu šansu, što je blogerka javno potvrdila u emisiji ,,Zadruga narod pita”.

 

Međutim, Sloba i Luna su jednom prilikom gostovali u emisiji na televiziji Pink, a ekipa ,,Paparaco lov-a” krenula je za njima kako bi zabeležila njihov odnos koji su ostvarili van kamera. Javnost je ostala u šoku posle snimka u kom je mama Đoganijeve, Anabela Atijas, odbijala Slobu da zajedno sa njim krenu do odredišta, dok je Luna okretala glavu pokušavajući da ignoriše bilo kakav kontakt sa njim.

Anabela i Luna nisu mu se obratile
Anabela i Luna nisu mu se obratileFOTO: PRINTSCREEN

Iako se na snimku moglo videti kakvo je stanje njihove trenutne situacije, mi smo kontakirali Radanovića kako bi nam otkrio šta je razlog takvog ponašanja, a on je samo za Pink.rs objasnio šta se tačno dogodilo.

 

– Nije mi Anabela zabranila, to nije imalo nikakve veze sa njom. Ona je čak tada i komunicirala sa nama. Nije mi prišla zato što… Nemam pojma. Ona se nešto istripovala, tog jutra nije htela ni da mi se javi i ja sam joj prišao da je pitam zašto, jer nismo u ratu. Onda je Anabela rekla mom prijatelju da čekaju taksi i samo smo prišli i izvinili smo im se jer smo žurili. On je žurio kući i nije imao vremena. A ja sam žurio na avion i samo zbog toga. To je predstavljeno skroz drugačije – rekao je Sloba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *