ODREŠILA KESU! EVO KOLIKO NOVCA JE ANASTASIJA ISKEŠIRALA ZA SVOJU PESMU! (FOTO)

Anastasija Ražnatović, naslednica najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, objavila je pre nekoliko dana svoju prvu pesmu pod nazivom “Savršen par”. Numera i spot su za kratko vreme privukli ogromnu pažnju javnosti, a ova pesma nalazi se na prvom mestu u trendingu na Jutjubu.

Autor: Youtube

Anastasija nije žalila novac koji će uložiti kako bi spot bio na visokom nivou, pa je za sve izdvojila čak 15.000 evra.

PRE NEGO ŠTO JE I KRENULO SNIMANJE SPOTA, ANASTASIJA JE DO DETALJA ZNALA KAKO ŽELI DA ČITAV PROJEKAT IZGLEDA. ZAISTA JE CELA EKIPA BILA IZNENAĐENA ŠTO SE NA PRVOM SASTANKU SA PRODUKCIJOM PONELA KAO ORGANIZATOR CELE PRIČE I SVE DO DETALJA OBJASNILA KAKO ŽELI DA IZGLEDA SPOT. KADA JE NA KRAJU SVE STAVLJENO NA PAPIR, RAČUNICA JE BILA JASNA. ONA JE MORALA DA ISKEŠIRA 15.000 EVRA DA BI SVE IZGLEDALO SAVRŠENO – KAŽE IZVOR I OTKRIVA DA TOLIKA SUMA MLADOJ PEVAČICI NIJE PREDSTAVLJALA PROBLEM, BUDUĆI DA JE GODINU DANA ŠTEDELA OD SVOJE ZARADE.

Autor: Promo

Anastasija nije želela da se osloni previše na porodicu, iako su joj oni u nekoliko navrata napomenuli da će joj pomoći u svemu.

IAKO VEĆINA MISLI DA JOJ JE CELI SPOT PLATILA CECA, DOBAR DEO NOVCA DALA JE I ANASTASIJA, KOJA JE GODINU I NEŠTO DANA ŠTEDELA PARE. U DOGOVORIMA JE SVE VREME UČESTVOVALA I NJENA PORODICA, A OBJASNILI SU JOJ DA NE TREBA DA BRINE OKO FINANSIJA, TE DA ĆE JOJ ONI U SVEMU POMOĆI, ALI JE ONA BILA UPORNA U TOME DA ŽELI SVE SAMA – PRIČA IZVOR I DODAJE DA JE NASLEDNICA FOLK DIVE DODATNO ISKEŠIRALA NEKOLIKO HILJADA EVRA ZA ANGAŽMAN ATRAKTIVNOG MANEKENKA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *