ODSLUŽILA SVOJE PROSTITUTKA KOJA JE NAVODNO SEJALA HIV PO SRBIJI PUŠTENA IZ ZATVORA, EVO ŠTA SE SADA DEŠAVA SA NJOM!””

Prostituka iz Jordana puštena iz zatvora u Požarevcu

Prostitutka, prostitucija

Sejala HIV po Srbiji –’

Prostitutka Fatema Alesi (38) iz Jordana, koja je uhapšena pre 20 dana u Beogradu, puštena je danas iz ženskog zatvora u Požarevcu.

S obzirom na to da je reč o stranoj državljanki kojoj je izrečena mera zabrane boravka u Srbiji, ona nakon napuštanja zatvora ima rok od 24 sata da napusti državu. U slučaju da to ne uradi i da nastavi sa prostitucijom, biće ponovo poslata kod prekršajnog sudije.

Ukoliko ne bude imala novca da plati još jednu novčanu kaznu, sudija će joj opet izreći zatvorsku kaznu, ali u dužem vremenskom trajanju.

Podsetimo, Fatema je poslednje vreme boravila oko Glavne autobuske stanice u Beogradu, uglavnom u parku kod Ekonomskog fakulteta, a pre toga je bila u centrima za azil Subotica i Principovac, gde je seksualne usluge pružala migrantima i lokalnim Srbima. Pojedini mediji su pisali da je zaražena virusom HIV, ali detaljnim analizama je utvrđeno da Jordanka nema virus.

Prilikom potrage i svedočenja migranata, pojedinci su, da bi je zaštitili, izjavljivali su da su je neki drugi migranti ubili da skrenu policiju s traga.

Prostitutku je pronašla žandarmerija, a kako nije imala da plati prekršajnu kaznu, poslata je u ženski zatvor u Požarevcu.

Fatema je dobila prekršajnu kaznu’ za ilegalni boravak u Srbiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *